Nu äntligen!!!

NU har jag fixat lite ordning på bloggens kategorier. BTW så e det nu bara 4 dagar kvar till Sälen;) Ikväll blir det idol nu bara 4 kvar!!! spännande!!!;)


Dagens

Dagens kläder: mjukisbrallor, slitig T-shirt! 
Dagens smink: ingenting
Dagens frisyr: uppsatt i en slarvig tofs
Dagens låt: Arash-Kandi
Dagens vill ha: McDonalds
Dagens göromål: ut med hunden och handla
Dagens läsning: bloggar typ
Dagens borde: ta tag i mig själv och göra nått nyttigt
Dagens mat: McDonalds
Dagens köp: godis (mums)
Dagens humör: slappt, as usuall
Dagens roligaste: Min hund
Dagens tråkigaste: ensamheten

Snygga skor!!!

 
Såå snygga vill ha!!!!

Multirow Cross Necklace 
Snyggt halsband det vill jag oxå ha!!!!;)

Rosett ring
Såå Söt ring!!!;)
Allt kommer från www.chicy.se 


Typ rött!!!

Ja nu är jag äntligen nöjd med mitt hår. Och ja det blev typ rött och brunt;) Det blev 3 gånger på en vecka.




24/11

Japp nu e det exakt en vecka till jag befinner mig i Mora för att åka vidare till Sälen!!!!♥ Och sen är det exakt en månad till det är julafton!!! mysigt värre!!!


Sälen för 2 år sen!!!


Färgat håret!!!

Ja då har man färgat håret men jag skulle egentligen slinga det men det blev hel blont;) Så det e ju kul^^ Sen så har jag nästan packat färdigt allt till Sälen som jag kommer att åka till om ca 1 vecka!!!! Ska bli såå kul^^ Bilder på det nya håret kommer sen men snyggt blev det lite ovant men jag vänjer mig snart!!!;)
Favvo låt: Inner circle Feat. Flo-rida - Candy girl
Super låt!!!!♥


12 dagar kvar bara!!!

Ja nu e det bara 12 dagar kvar!!!(till Sälen) Idag blev jag färdig med den kurs som man behövde för att kunna jobba däruppe!!! Jag blev självklart godkänd och 3000p och 79% av 100%;) såå nöjd;P Sen ska jag kolla på vänner sent ikväll!!!;)


Only 14 days left!!!♥

Jao nu e det bara 14 dagar kvar tills jag drar upp till Sälen för att jobba!!!;) Det ska bli såå jävla kul!!! Senare idag ska jag till Mormor & Morfar och göra en utbildning!!!;) Så nu ska jag bara göra mig iordnig dra iväg!!!!;)


Jeans!!!♥

Nu kommer bilderna som jag lovade på dom jeans jag provade när jag var på stan häromdagen;) Sen kommer der även en bild på min nya skiddräkt som jag köpte på intersport!!!!


Visst e dom snygga!!!♥;)


Snygg va??!!!;D
När snön kommer ska jag ta en bild ute;)


Är på bibblan!!!

Just nu sitter jag på bibblan och väntar på att Jess ska sluta skolan så att vi kan dra iväg och fika!!! Tidigare så var jag på stan en sväng och kollade lite kläder och så men hittade inget och får ej köpa nåt heller för att jag måste spara sen så hittade jag en jättefin skiddräckt som jag ska köpa Den kostade bara 890:- Alltså billigare än den andra jag har kollat på!!!! Så ska visa den för mami sen!!!;) Sen provade jag ett par skit snygga jeans och dom satt super bra!!!! Det kommer bilder sen!!!;)

Veckans kändisbilder!!!


Snyggaste outfittten på Paris på länge!!!

Snyggar skor!!!

Heting.com!!!!

Här är heting #2

Och rockiga Taylor Momsen!!!


Brev från Sälen!!!♥

Japp idag kom det ett brev från sälen med en massa info om när?var?hur? haha Senare blir det att åka till morfar för mamma jobba igår så då blev det inge!!!Sen ska jag väl fortsätta med lite listor!!!;)♥




Fars dag!!

Jo men visste e det fars dag idag!!! Jag och mina bröder firade pappa i morse med frukost på sängen och en ask choklad!!:P Sen blir det väl att åka över till Farfar och Morfar å fira dom!!;) Sen blire god mat idag... det blir McD!!!!!!:P Löööve it!!!♥
F4.gif Fathers Day image by jroemhild


<3

Jag bara måste säga att jag tycker att sånna som Foki och Kenza är såå bra förebilder till alla tjejer!!! speciellt när dom säger saker som att man ska hitta sin egen stil och inte gå efter vad andra tycker och det e helt rätt det ska man göra!!!♥


Modell hund!!!

Japp min hund blev en ''modell'' för en dag!!!haha nerå jag hade tråkigt och bestämde mig för att klä på min hund. Det gick ju som det gick haha!!!


Grattis mami 39 år idag!!!!

Japp idag fyller mami 39 år!!!♥ det blir väl att ha lite folk här!!!!:)


1 månad!!!!

Ja idag är det exakt en månad kvar tills jag befinner mig i Sälen!!! För att jobba där en säsong!!!


Min halloween helg i bilder!!!


Solnedgången!!!

Mamma hade gjort lite fint på trappan!!!

Våran pumpa!!!

Igen!!

Sen vart det att åka och tända lite ljus på kyrkogården!!!


Länge sen!!!

Ja det var ett tag sen jag skrev i bloggen. Men nu e det dags. Imorrn då e det en månad kvar tills jag flyttar upp till Sälen. Det är såå mkt som ska göras innan. Jag måste handla saker på olika ställen och packa och packa bort mitt rum för min bror ska ha det sen när jag kommer tillbaka:P Så det e mkt som ska göras!!! vad skönt det kommer bli sen när man kommer upp dit!!!!  och allt e sin ordning.


RSS 2.0