Städdag!!

Ja jag ska hjälpa min bror att städa hans rum;) roligt va?? Haha ja det e det faktigskt:) nu ska jag fortsätta städa sen blir det nog att städa mitt rum oxå;)


Dagens oufit!!

Linne Gina Tricot 69:50 kr

Bikini H&M 98:-


<3

Har nyss typ ätit lite och innan dess sola jag och nu börjar jag typ flagna från turkiet det e ju inte kul:( Aja sen har jag kollat lite på internet och alla reor som är nu och jag funderar på att köpa en mini dator men det kanske e lite onödigt att ha två;)

Slänger in en bild på mig själv^^(det kommer en outfit bild senare;))


Sol!!

Ja att det kommer bli supervarmt väder denna vecka e ju inget att klaga över:) Så jag tänker strax gå ut och lägga mig för att sola lite på altan;) Och lyssna på världens bästa låtar!!!;) Men först ska jag kolla lite efter jobb:)

 


Eminem feat. Rihnna-Love the way you lie.

Såå sjukt bra låt!!!<3


Shopping!!

Var och handla lite nytt idag igen;) Den här gången var typ hela familjen med. Och vi åkte till E-tuna och Tuna Park:) Ja och nu ska ni få se vad jag handlade det blev bara två toppar;)

Korall färgat linne med svarta detaljer Gina Tricot 49:50 kr

Fler färgat linne Gina Tricot 69:50 kr


Raggsockor+sommar=?

Haha ja för mig e det sant jag fryser om mina fötter så jag drog på mig ett par raggsockor...Kanske e jag ensam i Sverige om detta men jag e ju förkyld så...;)


Godis...

Har precis smällt i mig lite godis och funderar på vad jag ska göra här next;)??? kanske städa mitt rum för det behövs... Aja vi får se vad det blir:)


Glad midsommar!!

Idag har vi nog här i Köping iallafall den finaste midsommarn på länge. Det e superfint väder förutom att det blåser men det gör inge;) 
 

Glad Midsommar på er!!

Idag har jag varit till läkaren så att min förkylning går över någon gång. Och jag fick lite pencelin så det ska nog hjälpa;) Sen är det ju snart midsommar eller imorrn e det väl^^ haha aja så det att äta gott och ha det bara nice;) Men ska fortsätta med att bli frisk och kolla vad det är för fel på min datorn eller så e det modemet jo det e nog modemet för det e ju comviq jävla B skit!!! aja byebye skriver imorrn:)


23 juni 2010

Idag har jag ej gjort något speciellt utan bara försökt krya på mig lite tills midsommar:P Men jag kommer säkert ligga förkyls då;) Sen har jag även bestämmt mig för att jag ska börja powerwalka när jag blir bättre så jag mår bättre:) Så jag hoppas det blir bra väder resten av sommaren!!!

Fint väder!!!

Kom nyss in från en promenad med min promenadlimpa;) haha nerå med Nella som BTW fyller 3 år idag;) det kändes som igår vi fick henne. Det är läskigt vad tiden går fort:) Så ett stort grattis till henne;) puss på nos<3


Att vara förkyld är ett helvete!!!

Ja nu har jag varit förkyld i typ 5 dagar:( Det e inte roligt för jag hatar att vara täppt i näsan. för normalt så brukar jag andas genom näsan och nu måste jag ju andas genom munnen och det e inte roligt!!!;)

Armband+Fotlänk


Snyggt Va??!!!

Rensat!!

Nu kommer resultatet av min lilla rensning;)


Nytt!!

Jag mådde bättre idag så jag, mami och brordern körde en shopping runda. Och jag handlade ganska mkt;) Men det behövdes. Kolla här nedan vad jag köpt;)

Svarta leggings H&M 79:50 kr

Transparent svart vitt linne H&M 49:50 kr

Sööt lila topp H&M 50:-

Svart BH Lindex 59:50 kr

Vit fin sommarklänning Lindex 29:- (ska ha på midsommar)

Rosa spets klänning Lindex 29:-

Dagens outfit!!


Långt linne H&M 49:50 kr (nytt)
Svarta leggings H&M 79:50 kr

Just nu!!

Just nu sitter jag och rensar och fixar med mina kläder!! Vilket som måste göras ibland och jag älskar det!!!;)


Rastlöshet!!

Rastlöshet är vad jag känner nu!! Det går fan inte ens en minut innan jag känner att jag måste göra något!! Sen funderar jag på massor:P T.ex. på om jag ska gå någon utbildning så jag får nåt att göra för att jobba två timmar funkar ej. Liksom vad ska man göra när man kommer hem typ inge eller?? Eller man kanske ska börja med körkortet jag har ej liksom tagit mig an det så man kanske ska börja. Aja vi får väl se vad det blir;)

Alanya!!

Nu har jag kommit hem från Alnaya eller ja för några dagar sen;) Men har varit jättetrött så har ej orkat skriva:/ Har typ sovit i tre dagar:P Men nu köör jag in lite bilder här. Men blev ej så många:( Men vi hade jättekul vi träffa många nya männskor och hade det bara trevligt:P aja förutom när jag var tvungen att åka in till Sjukhuset för nån jävla infektion fick dropp och sen ja efter 6 eller 7 h så var jag utskriven;) och mådde prima;)

Från Flygplanet.

Ett matställe vi stanna på med bussen.

Första bilden på medelhavet;)

Alanya långt därborta;)

Kleopatra beach!!

Hamnen!!

Hej provar mobilblogg

Hej provar mobilblogg


Packat och klart!!

Ja då var det snart packat och klart för avresa med destination Alanya;) Ska bli såå roligt även fast det kommer regna några timmar på nån dag men vad fan det blir bättre sen ju!!!;)


6 dagar kvar!!!

Nu är det bara dagar kvar till jag och min kusin drar iväg till Alanya för att sola och bada!!! Det ska bli såå kul. Idag har jag först jobbat lite sen bara varit hemma och tagit det lungt. Imorrn blir det att åka iväg till V-ås för att växla pengar:) Sen på Lördag (om det är fint väder) ska och min bror åka till malmön och hänga där hela dagen;) Man måste ju passa på nu när det är så fint väder och att man bor så nära gör det ju ännu bättre;)


RSS 2.0