Fig Tree Bay!!!

Jag har ju som sagt börjat jobbat på Cypern och jag trivs jättebra!! I fredags när jag kom så blev det att lämna väskorna och sen iväg till resturangen och hälsa på tjejerna som jag ska jobba med sen blev det lite förfest innan vi drog ut på stan för att kolla läget på olika klubbar;) Var jätteroligt:) Sen när vi pratade med chefen sa han att vi kunde vara lediga på lördagen för att lära känna stället så vi tog självklart den chansen. Så vi gick och bada i havet lite varmt i sanden men annars såå jävla skönt:P Sen hem och byta om och ut och shopppa lite:P sen vänta på att dom andra sluta så stack vi till Aya Napa för ännu mera fest;) asroligt ju!! Sen igår var ju första dagen på jobbet och jag fick reda på att  jag ska stå i baren när det är mkt där och sen när det är lungt där så ska jag typ servera och plocka disk;) Sen idag har jag varit in till Aya napa och shoppat lite;) Nice!!! Senare blir det jobb och sooova!!!!!!!!!!!!!!






See ya Love ya!!!

Cypern imorrn!!

Imorrn flyger jag till Cypern. Och igår var det mycket som skulle inhandlas.  Sånt som man lär behöva där nere:) Men först på morgonen (morgon för mig) kom min farmor och faster över med mina kusiner:) Så jag fick säga lite hejdå till dom och dom bada i våran pool. Sen var jag tvungen att sticka iväg till banken och sätta in lite pengar. Sen köpte jag även en bok (Snabba Cash) som jag ska ha och läsa där. Sen hem igen för att käka lite sen iväg igen för att fika och kolla på när bilar åkte till Power Meet. Och möta upp Mormor och morfar och mina andra kusiner. Dom skulle oxå säga lite hejdå;) Sen hem och kolla på fotboll;) Idag har jag inte gjort så mkt bara packat färdigt o sånt:)


Flygbiljett bokat!!!

NU har jag äntligen bokat flygbiljetten och gjort allt som stog på schemat för dagen!!! Känns ruggit skönt;) Nu ska jag bara chilla framför TV:n:) Imorrn blir det att fortsätta inhandla saker som behövs där nere. Sen på Onsdag blir det att träffa tjocka släkten eller ja så många e vi inte;)

Min söta bror idag när vi va in till stan och köpte en tidig födelsedagspresent!!!

 


Fått jobb på Cypern!!

Ja jag kan inte fatta det men jag har fått jobb i fig tree bay!!! Som servitris;) Såå jävla coolt. Åker nästa vecka så blir typ att kolla vad man ska ha med sig och sånt nu!!!;)


Syrlig mjukglass det bästa!!!

Sitter nu och äter lite glass och den e såå god och bra för halsen sm jag har ont i;) Och ibland måste man unna sig något gott:) Samtidigt som jag lyssnar på Sean Banan-Skaka rumpa. Den e såå bra;) värd att lyssna och har ett bra budskap;)Hihi ja det e en godis påse där bakom!!! Fyy på mig;) Sen väntar jag på ett jobb mail oxå har ju haft jobbintervju idag hoppas det går bra!!! Så det är nog därför jag ej kunnat skriva här idag.



Ellos Höst Nu????!!!!

Ja gissa vad som damp ner i min bervlåda igår jo ellos höstkatalog???!!! Jag menar hösten har ju inte ens börjat på något plan!!! aja så e det;)


V-ås!!

Imorse!! Ja klockan typ 9 vaknade jag vilket e lite ovanligt för mig men iallafall så skulle jag mami och brodern åka till v-ås för att handla saker till poolen:) Så att vi kan bada;) Sen fick vi höra av papi att det varit ett rån i västerås!!! Skitläskigt ju!! aja sen drog vi hem för att köpa kaffe till mami och marängswiss till mig och brorsan. Och den skeden man äter med var sönder för mig haha aja så kan det gå med nu chillar jag hemma och kollar datorn;)

Alanyas borg på kvällen( Dålig bild från mobilen)


RSS 2.0