?

Äntligen har jag fått mina pengar!!! Såå jävla skönt;) Men jag har fortfarande inte nåt jobb Så jag vet ej vad jag ska hitta på i sommar för utom att åka till Alanya!!! Jag vill ju jobba oxå!!! Vi får väl se om de e några som nappar;)
Idag händer väl inget speciellt ska väl gosa lite med min hund eller nåt!!!???;)


Bakat!!!

Idag har jag bakat lite fina muffins. Dom blev jättebra;) utan att skryta;) förutom det så har jag städat och sånna grejor man gör när man har tråkigt. Senare kommer min kusin hit och vi ska kolla resor till Alanya. Vi skulle egentligen gjort det i torsdags men då ringde Jess och sa att vi skulle hänga lite. det var svinkul som alltid;) aja nu ska jag fort sätta att städa;) och äta muffins...mums!!!!!!


Inge jobb i E-tuna:(

Jag fick nyss reda på att jag inte fått nå jobb där jag var på intervju för ett tag sen:( det e ju lite synd men sen har jag ju sökt en massa andra jobb så det e ju bara att vänta och hoppas;) eller hur??

Lägger upp en liten ego bild;) haha

Och en bild på min roliga och tokiga hund;)

Borde!!

Ja jag borde:
#1. Städa mitt rum.
#2. Söka lite jobb.
#3. Gå ut med hunden.
#4. Kolla om jag fått mina pengar.

Japp det e vad jag borde göra idag:P Så vi får se hur det går haha;)

(Det här ska vara min header men den vill inte så de får va som den e)


UPDATE
Jag borde:
#1. Städa mitt rum.(X)
#2. Söka lite jobb.(/)
#3. Gå ut med hunden.(X)
#4. Kolla om jag fått mina pengar.(X)

Rolig dag:)

Igår var jag som sagt på en jobb intervju!!! Det gick väl bra tror jag:) Men före det så åkte jag tåg till Västerås och väl framme blev jag döhungrig så åt på Mc donalds sen gick jag runt på stan hittade massa fint men köpte inge;) Sen blev det dags för intevjun. Sen hem till Köping och vidare till bibblan och sen upp till där min bror spelar. och dör blev jag hämtad av papi Sen hem till farmor o farfar för lite fika:) Sen hem och kollade jag på tv;) Jag måste säga tv programmet New Adventures Of Old Christine e såååå roligt;) Aja idag så har jag sovit länge var jättetrött hur man nu kan vara det;) Sen var jag ut med hunden och ja nu sitter jag här vid datorn:P



V-ås imorrn;)

Japp imorrn blir det att åka till västerås:P och kolla lite på kläder men även gå på en intervju:P för ett jobb. Så önska mig lycka till;)

Namsdag!!!

Grattis brosan på namndagen!!!;)♥

VårKänslor!!!

Ja här är det värkänslor på högsta nivå;) det har ju varit jättefint väder i flera dagar nu!!! Så härom dagen tog jag en liten promenad in till stan för att checka läget och det slutade med en ny BH och en träff med Jessica;) roligt värre!!! aja sen blev det en promenad idag med in till stan såå fint väder:) och köpte lite godis oxå verkligen en dålig vana jag har;) men wtf det e ju gott får börja ut o springa snart;) btw så fick jag ett mail om en jobb intervju;) ska bli ruggit kul;)

(Bildtorka;)

H&M

Hej!

Tänkte lägga ut lite bilder på det som jag kommer få i Maj någongång;)


Svart spets linne 49.50:-

Snygg randig byxdress 99:-

Snyggt va?!


Just nu!!!

Hej hej!!!

Ja just nu sitter jag och äter lite kexchoklad och dicker lite pepsi. Mm...;) Idag har jag väl inte gjort något speciellt typ bara vart och handlat med papi:) ikväll blir det att chilla framför tv:n. Nästa vecka på Onsdag ska jag till AF och prata med en handläggare så då ska jag ta upp att jag vill plugga nåt inom hotell & restuaurang. Så då får man väl se om man FÅR det eller inte???... Aja om jag inte får det får jag väl fortsätta med att söka jobb;). Nu till en helt annan sak varför har inte Blogg.se smileys som andra blogg verktyg har??? Det tycker jag att dom borde skaffa.

Min söta hund!!!<3

Mmm...(pissiga bilder med mobilen)!!!

Min hund vill oxå ha en bit av kakan;)

Fredag!!!

Ja nu går det sådär fort igen. Dagarna bara försvinner men det e bara bra för det betyder ju att man gör mkt om dagarna;) aja snart ska jag börja hacka lite grönsaker. Sen har ju eclipse kommit ut och filmen kommer ut den 30 juni 2010. Det ska bli såå spännande!!!!;)



Åker på kryssning!!!

Det gick bra hos läkaren igår fick nån nasspray. Bilden nedan är från igår när mami o jag var ute o gick i den fina solen.  Och idag åker jag, mami och mina bröder på en kryssning så snart ska vi åka in till stan och ta bussen till huvudstaden!!!!;) det ska bli såå roligt!!!;)

Min hund vill i vattnet:P

Dagens outfit!!! lite mysig för det e en ganska lång bussresa;)
Blommig tröja Gina Tricot 249:-
Svarta leggings H&M 79,50:-


Dagens outfit!!!;)


Svart linne H&M 49:-
Gul tröja H&M 149:-
Ljusa jeans Loppis (för 100år sedan)


Snöstorm igen!!!

Ja när jag vaknade imorse och skulle ut med Nella så var det snöstorm ute!!! Så det blev inte att gå till läkaren idag får se om det e bättre väder imorrn. För på onsdag ska jag och min familj åka på kryssning till åland. Såå nice;) Maten igår som jag gjorde blev jättegod!!;) Nu ska jag i och kolla om det finns nå jobb man kan söka!!!


RSS 2.0