Sommarn!!

Ja nu verkar sommarn kommit på riktigt!! Sjukt kul ju;) Det e asså varma vindar och så...

Solen är på väg ner nu men ändå superfint väder!!!;)

Trådlöst vad e det?!




Jag menar det e ju kablar överallt runt en dator!!!;) haha

28 april 2010

Idag har jag hängt med två vänner på stan vi gick o kolla på kläder, snacka om allt och fika. Snart blir det Andra Avenyn med lite godis.

Vad e det med vädret??!!

Det finna en sak jag undrat över. Asså vad e det med vädret?? Jag sover till en halv 12 och innan dess säger mami att det e såå fint väder men går jag ut efter kanske 12 och sätter mig för att sola ja då kommer molnen!!! Är det min otur eller är det så att molnen kommer när jag är uppe eller är bara vädret såå???!!!


Här är filmerna vi såg i Lördags!!!


Filmerna jag sett ihelgen och tre riktigt bra filmer!!!:P


Rolig helg!!!

Japp jag har hat en superhelg. I Lördags blev det att hänga med Fia och mina bröder vi kollade på Film och hade det mysigt;) Sen igår så var jag och fia ute och gick en jävla lång promenad ut till malmön med hunden:P det blir att ta en promenad idag med det e ju såå fint väder!!!Sen var vi iväg och åt lite mat sen iväg till fia igen för att vi skulle fira henne eftersom hon fyllt 17:) Sen var det hem och chilla vid Tv:n och Da Vinci-koden;) bra film btw. och på onsdag blir det att betala resten av resan till Alanya!!!;)


Såå fin låt och video!

Taylor Swift-White Horse.

Fredag!!!

Imorse när jag vaknade var det super fint väder så jag blev superglad och gick upp. Men sen blev det dåligt igen. Jag som tänkte ta en sväng in till stan och kolla lite...:( men aja det blev att åka och handla lite mat på willys istället. och nu sitter jag här och proppar i mig godis;) Idag uptäckte jag även att det är Valborg nästa fredag:P hade inte en tanke på det så undrar vad man ska göra då??:P hm... Och sen e det även typ bara en månnad kvar till Alanya!!! Ska bli såå kul!!!;) Sen funderar jag på vad jag ska göra resten av sommarn jag vet ej ett skit!!! blir väl att ligga och sola på altan;)




Nytt!


Mitt nya Svarta spetslinne H&M 49:50:-
(jävla skitig spegel!!!)

 


Ons 21 april.

Idag så vaknade jag tidigt för jag skulle skicka iväg min bror till skolan och gå ut med hunden. Sen var det dags att hoppa in i duschen för att senare dra in till stan för jag skulle gå på en info träff för Manpower för att dom behöver folk. Men det var bara info Så jag gick hem efter det och gosa lite med min hund. Ikväll blir det att kolla på andra avenyn!!! Såå bra.

Den här bilden e såå fin!!!;)

Min sötnos!!!;)


En dag i April!!

Nu kommer det lite bilder från när jag och min bror va inne i stan för at´t jag skulle skämma bort han lite;)


Vi kastade lite sten vid småbåtshamnen!!!;)

Den dagens outift!!:P

Senare den dagen så upptäckte jag att jag hade en nyckelpiga på tröjan jag försökte ta kort men det gick inte så bra;)


Det snöar!!!

Blää det snöar ute hoppas det inte lägger sig kvar!!! Det e ju bara för att jag hände in Vinterjackan igår som det blir vinter igen!! ;)




Dagens outfit!


Svarta Leggings H&M 79:50:-
Svart Långärmadtröja H&M 98:-
Turkost Linne Gina Tricot 99:- 


Sovskola!!!

Jag tänkte på det som står i rubriken och tänk om det fanns en sån då skulle ju jag få högsta betyg!!! haha;) Nice va??!!!


Mån 19 april 2010.

Jag har just skickat iväg ett mail om att få gå en utav arbetsförmedligens utbildningar nämligen i Örebro så nu väntar jag på svar från min handläggare!!! Hoppas hoppas!!!;) Aja idag har jag inte gjort något spec. bara chillat:)

Min söta hund i höstas!!!;)


Ja då har man för mkt tid igen;)

Bombhot mot Skatteverket i Köping



Skatteverket i Köping blev i dag vid lunchtid bombhotat via mejl.

Byggnaden är utrymd och polisen söker igenom lokalen.

Ett mejl till Skatteverkets kontor i Solna innehöll hot mot kontoret i Köping.

– Det är en man som skriver att han har ställt en bomb inne i byggnaden. Hotet är inte riktad mot någon särskild, utan mot myndigheten, säger Per Strömbäck, presstalesman vid polisen i Västmanland.

Mejlet kom klockan 13.15 och polisen valde att ta hotet på allvar och utrymma hela byggnaden.

– Även om mejlet kan uppfattas som lite oseriöst så tar vi det säkra före det osäkra, säger Strömbäck.

 

HiHi så här står det på Aftonbladet.se ganska coolt för lilla Köping hehe;)


Å promenad!!!

Idag har jag och min bror varit ute och promenerat till Big Inn. På Vägen dit så gick vi längs Åpromenaden. Det var lite dåligt väder men fick rätt fina bilder ändå;)



Två änder;)

E-tuna:)

Idag drog jag och min fam iväg till E-tuna. För lite shopping och cruising;) Jag handlade en tunika och sen en cardigan som jag ska ha när jag åker till ALNAYA;)(visar bilder sen) nu Klockan 9 ska vi kolla på Johan Falk ;) det e ju såå bra:) Sen blire sängen och får se om man kan sova inatt då;)

02:03

Det e klockslaget nu!!! och jag kan ej sova vet ej varför?? Så kommer nog sitta här och uggla 8) Tills jag somnar så har jag lite Hilary Duff maraton;)

Godnatt!!!^^

Glad Påsk!!! ;)

Det är ju fortfarande påsk så...Igår så gjorde jag inget spec. Alltså på dagen men sen kom Mathilda och hennes fam. över och då chilla vi lite sen tog vi en sväng in till stan och hyrde film och gick hem och kolla på dom sen somna vi.
Sen imorse vaknade jag på strålande humör!!! Det var ju såå fint väder ute så jag klädde på mig och tog en sväng in till stan för att glo lite på kläder och folk;) Sen blev der ner till Big Inn och kolla lite mer på kläder. Sen vidare in på Willys där jag ''råkade'' handla lite för mkt så fick be papi att komma hämta mig;) Jag handlade lite till min bakning idag som resulterade i en Kladdkaka och en sockerkaka. Mmmm. Fast före det så åt vi lite kyckling mmm... Sen kom mormor & morfar och fikade lite;) roligt:) Sen fick jag 100 kr av dom i Påskpeng;) Tack Mormor o Morfar:) Det går rakt in till reskassan för Alanya;) aja och nu sitter jag här och äter min Kladdkaka. Såå gott;)

Solen skiner och en klarblå Himmel!!!

Visst ser den go ut;)

Glad Påsk!!! ;)

Idag är det 1:a April och även skärtorsdagen. Början på Påsk helgen;) Igår var jag först med Jess i skolan och gjorde henne lite sällskap:) Sen vidare ner till stan för att möta upp kusinen. För vi skulle prata lite med resebyråer. Sen tog vi en sväng på stan och gick vidare till H&M som nästan ligger på andra sidan stan. Sen vidare till Verona för att äta lite. Sen bar det av hem. Vi gick och prata om allt möljigt;) det gör vi alltid det spelar lixom ingen roll om det e en crusing eller bara en liten ''shoppingrunda''. Så det var jätteroligt.
Idag ska jag väl inte göra nåt speciellt bara chilla eller vi får se vad det blir!!!;)


RSS 2.0