Live från...

...Arlanda!!! Sitter här på arlanda o käkar lite chips. Ska snart kliva på planet för att flyga till Cypern. Ska bli sjukt kul är såå jävla taggad!!!! Sitter här o kollar på alla glada turister som handlar frukost. Ser lite roligt ut... Och så har jag ju färgat håret brunt igen o jag verkligen rockar i det och älskar att ha det brunt igen som jag sa igår till mina bröder o pappa att jag kanske inte behöver skylta med min IQ genom att ha håret blont...;) aja ska gå och sätta mig o läsa lite nu hörs.



Cypern snart!!!

Då drar jag snart igen då till Cypern. Har varit hemma i nästan 2 veckor och bara varit med familjen och det har varit underbart att träffa dom!!! Kommer sakna såå mycket. Men det ska bli såå roligt att träffa alla därnere igen som jag har saknat och velat träffa dom igen. Självklart blir det mycket jobb igen med det är bara roligt att ha nåt att göra;) Jag ska iallafall åka till nicosia den här gången sen blir det nog mer Napa oxå och bada vid Nissi beach om det blir varmt nån dag;) har hört att det inte e så mkt sol därnere:) Men aja det ska bli roligt ska snart dra ut med hunden på en sista promenad innan jag åker;)

 


Rutigt.


Bara älskar den här skjortan. Kommer att bo i den här!!!
Gina Tricot 199:-

Shopping!!!

Idag vart det inte E-tuna utan det blev V-ås istället. Men lika roligt det. Först blev det att åka till skopunkten för att köpa jobbarskor men blev ett par till;) Sen vidare för att leta mobil. Blev en as snygg mobil!!! Tack Papi o Mami;)♥ Sen o handla mat inte lika roligt men men... handlade lite choklad till mina vänner därnere. Sen var in på gina tricot med mami och hon köpte en as mysig skjorta till mig som jag kommer att bo i!!!! tack mami♥

 


4 dagar kvar!!

Det är ganska skönt att bara ta det lungt och ta höstpromenader med min hund nu när det är bara 4 dagar kvar tills jag flyger ner igen!!! Känns som tiden gått sjukt fort har inte hunnit gjort så mkt. Typ nästan bara packat.
Men imorrn blir det kanske att åka till Tuna Park. För inhandla nya arbetarskor. Jag behöver nya då mina som jag hade gick sönder:(
Imorrn på kvällen blir det att kolla på första fredags finalen i idol. Jag kommer bara typ hinna se det programmet sen blir det nog inge mer idol för mig. Eftersom internet på Cypern är så dåligt.
På Lördag kommer min släkt över för att säga typ hejdå eller nåt igen...Men det är kul o träffa dom för jag kommer inte se dom på flera månader. Kommer sakna dom sååå mycket!!! Det går nästan inte att beskiva hur mycket jag kommer sakna alla här hemma.♥
Men jag har ju mina china house girls där nere som tar hand om mig;) 
Sen på Söndag blir det att ta det lungt hela dagen kanske packa lite för att kl. 02:30 bär det av till Arlanda för att flyga återigen.
Med det dåliga företag som inte ens har filtar på flyget!!! Nedå men förra gången jag flög så fanns det inga filtar på flyget det var ett minus-.
Köpa ny mobil ska jag försöka hinna med att göra oxå!!! Mina andra har ju liksom gått sönder lite;) Råkade bada med en av dom:)
Ne nu ska jag fortsätta lyssna på Eminem!!! Och bara chilla;)

En bild på min fina hund♥

XOXO Linda


Cypern igen!!!

Blev bara hem o tillbaka igen. För på måndag drar jag tillbaka till cypern och protaras. För att jobba över julen. Det ska bli jätteroligt att träffa mina vänner där nere även om typ alla åker hem i slutet av månaden men va fan det finna ju alltid nya vänner att hitta!!!;) så jag håller typ på att packa och sen ska jag o mami iväg o handla skor åt mig någongång i veckan sen kommer min släkt på Lördag för att typ fira en lite försenad födelsedag;) hehe.

Lite mer än det jag hade med mig till Alanya blir det att ta med sig!!!;)

Xo Linda♥


Cypern♥

Sitter här och lyssnar på musik som spelades mycket på cypern och minns alla galna all in kvällar, poolhäng och shopping och flippade dagar på jobbet och dom flippade vänner man funnit där!!! Men även hur kul vi hade!!! och jag känner att jag bara vill tillbaka. Tillbaka till värmen o solen. Men varför är det så att först saknar man hemma så mkt att man nästan gråter och sen vill man bara tillbaka när man väl kommit hem? E det för att man tror att allt ska vara bättre hemma med familjen och så. Men sanningen är nog att vad kan vara bättre än att det ända man behöver tänka på är vad man ska ha på sig för snygga kläder när natten och partyt är här!!! Det låter nice och det e nice!!!  Men samtidigt e det inte ett liv man kan leva hela livet men va fan jag är ju bara 20år!!!



Miss my girls!!!

XOXO Linda♥


My first tatoo!!!


Det här är min första men absolut inte sista tatuering!!! Den blev ruggigt fin och det gjorde ont men det gjorde skönt ont. Jag gjorde den i Cypern och mina vänner var med och dom tyckte det var lite crazy!!! Men visst blev den fin!!!

RSS 2.0