Trött!!!

Imorse när jag vaknade kändes det som jag inte sovit någonting:( Men gick ändå upp kl. 11 för att jag skulle hinna äta en långfrukost innan jag gick ut med vovven:P Sen har bara tiden gått och var iväg och handlade lite oxå. Men appropå tiden så rinner den bara iväg jag menar det e en månad sen som jag lämna Sälen fast det känns som igår;) längtar sååå tillbaka men ska ju dit snart;) och sen e det snart februari och den kommer gå fort för det e inte så många dagar sen e det ju Mars!!!!;) skönt va??? lite varmare och ljusare!!!! sen e det full fart mot sommaren!!!!;)

En fin sommarbild på min söta hund<3


Ny mobil;)

Japp har införskaffat mig en ny mobil;) Jag köpte den igår när jag och min familj va i Västerås. Vi käkade även Burger King;) det kanske inte e så intressant men det var ett tag sen jag åt det så...;) jag köpte även hårfärg så idag har jag färgat håret så nu e det brunt (igen). Senare ska vi baka pizza det bev jättegott när vi gjorde det förra gången:)


Trotsar snöovädret!!!

Japp det blir Västerås idag och då ska det shoppas;)



Dagens outfit!!!;)


Thailand, New york eller nåt???

Ja jag blir mer o mer sugen på att ta nästa flyg någonstans!!!! Men vart och hur man ska ha råd e en annan fråga!!!!?

Idag har jag inte gjort något speciellt utan bara slappat och bakat muffins men dom blir inge bra!!!;(






Dagens outfit!!!;)




Blev stan ändå!!!

Japp det blev en sväng in till stan ändå för jag ville kolla runt lite på kläder och lämna in mammas bok;) Nu sitter jag och lyssnar på musik:P

Längtar till sommaren!!!


25 januari 2010

Idag det nog ingen stads tur;) jag vaknade så sent... haha. aja istället ska jag hänga lite tvätt och sen åka in och handla:P Sen blir det kanske v-ås på onsdag;) då ska det shoppas;P


In till stan imorrn!!!

Idag har jag bara slappat och sovit till typ halv två;) sen kolla jag på twilgiht men eftersom jag läser den första boken nu så tyckte jag bara hittade fel i filmen det e ju synd att dom inte kan göra filmer direkt från böckerna:P men aja nu sitter jag här och lyssnar på musik ska väl gå ner och kolla på film sen;) imorrn måste jag in till stan och kolla ny mobil och hörlurar!!! för jag har ju som sagt tappat bort min mobil;)


Seg dag!!!

Japp idag har det varit en riktigt seg dag. Men jag hade jätteroligt igår när vi var iväg och bowla;) med typ hela släkten det var roligt. Sen drog vi vidare till BA. Sen hem. och idag har det ju varit en riktigt seg dag det enda jag har gjort var att åka och handla lit mat och självklart kollat robinson;) final nästa vecka roligt värre;) Sen imorrn blir det att kolla på Johan Falk;) nice. Sen fick jag en bra nyhet igår att jag ska på anställnings intervju på parken zoo i E-tuna. Så då kanske man får jobba där i sommar;) Men helst av allt skulle jag vilja ha jobbet på rhodos;)

Dagens outfit;)

Lördags gott;) (dåliga bilder det blir jävla mobilkamera)


Roligt blir det idag;)

Japp fast först lite tråkiga grejor som att betala en räkning...:/ Men sen har man ju fått lön så jag ska bjuda min familj♥ på lite mat senare ikväll före bowlingen:) det ska bli roligt att bowla sist jag gjorde det var ju när jag var i Sälen;) det var svin kul så hoppas detta blir lika kul:P aja nu ska jag dusha och klä på mig lite snygga kläder;)


Dagens låt!!!



Cobra starship feat. Leighton Meester-Good Girls Go Bad.


17 januari 2010!!

Chill söndag!!! japp den här dagen blir en lugn dag. Bara sitta här vid datorn och lyssna på min favvo musik. och söka ett jobb i Smögen ska jag försöka orka haha;)

Btw rihannas nya album e riktigt bra;)


Sälen!!!

Japp om ca en månad drar jag tillbaka till sälen. Så nu håller jag på att kolla lite biljetter och tider eftersom jag ska åka som vanligt tåg och buss. Det ska bli såå kul att få komma upp och träffa mina vänner där uppe!!!;)


Snygga vår nyheter från H&M!!!



Snygga och roliga toppar!!!

Snygg munkjacka!!

Riktigt snygga nederdelar!!!;)

Snygga klänningar speciellt ``den lilla svarta´´

Coola grejor för en ``bad hairday´´

Sygga och sköna skor för fötterna!!!;)


Snyggt skydd för solen!!!


Nya kläder!!!

Japp jag har för första gången sen jag kom hem från Sälen köpt mig lite nya kläder!! Det blev en svart jättemysig tröja från Gina Tricot och från samma ställe en jättesnygg klänning. Båda sakerna gick på 98:- på rean där. Ett par riktiga kap!!!;)

Sorry för den dåliga bilder men blev ju av med min mobil för ett tag sen så nu har jag en gammal!!!;)

Här är den snygga klänningen men paljetter;) snyggt va??!!!:)


Keashas nya album!!!


Japp jag har lyssnat på hennes nya album och det låter riktigt bra!!!;)


Hemma från Sälen!!!

Japp då har man ofrivillgt fått lämna Sälen för att åka hem:( Jag blev nämligen uppsagd från jobbet däruppe synd men så e livet!!! ok ska jag sammanfatta detta år hittils så har det varit piss. Först så blir man uppsagd, sen får man lämna sina vänner, tappat bort eller så har någon stulit min mobil, e förkyld såå.... ja ingen bra början på året direkt!!! Men jag ska sammanfatta det gångna året 2009 oxå. Valborg var asroligt, resan till Prag samma, alla student kvällar och studenten!!! Sommarn 2009 behöver jag säga mer kusin!!!;) Sen såklart att jag fyllde 19år sen att man fick jobb uppe i Sälen och träffa en massa roliga människor!!! a det e allt jag vill säga om år 2009!!!;) ett bra år alltså. Så nu förutspår jag att detta inte kommer bli lika bra eller så börjar det dåligt och blir bättre!!! vem vet????


RSS 2.0