Myser lite framför datorn med att läsa blo...

foto0407 (MMS)

Myser lite framför datorn med att läsa bloggar och kolla i veckorevyn för lite inspiration!


American T!

Hej!

Idag har jag sovit aslänge. Tror jag klev upp vid typ 2! haha. Efter jag fått bort min förkylning för tillfället så mådde jag bättre och tog tag i mina kläder som låg över allt nu hänger dom fint i garderoben! just nu kollar jag på Tv och slappar lite! Har nyss varit ute i kylan! Gick iväg och handlade lite stuff!



Got 2 luv U!


Sitter här och käkar lite godis! Gud vad jag längtat efter denna påse idag. Och vad har jag gjort idag? Jag har städat på hotellrumen eftersom dom har så några så gör vi det själva! Det var kul och kan jag säga att jag är ett proffs på att bädda sängar! Haha nejdå men det var iallfall awsome! Sen har jag blivit förkyld igen! Det sååå utmattande att vara förkyld hela tiden! 

Så här fint är det här där jag bor<3

foto0404 (MMS)

Så här fint är det här där jag bor<3


Hot mess!

Jag har nu landat här i fjällen och jobbat min första dag! Allt är ju nytt så jag har mycket att lära fortfarande! Tidigare idag var jag i till Ica i funäs för att handla lite vi va även in och käka på en resturang! Jättemysigt.

Köpte även internet!

Hej bloggen! Det var några dagar sen jag s...

foto0402 (MMS)

Hej bloggen! Det var några dagar sen jag skrev men har inte haft tid:) men nu har jag det för jag ska åka en 9 timmars bussfärd:p upp till mitt nya jobb uppe i bruksvallarna! Ska jobba där som lite allt i allo ska bli så sjukt kul!


Sitter på tåget igen! Är på väg tillbaka t...

Sitter på tåget igen! Är på väg tillbaka till Stockholm för att jobba tills på fredag hoppas jag!:p


Godmorgon!

Eller jag har varit vaken ett tag! Hatar när man vaknar klockan 8 och inte kan somna om! Jävla jobb! Klev dock inte upp förrän vid halv 12. För att gå ut med Nellis. Hon kom och buffa med nosen redan vid 11! Sen så har jag diskat och städat lite så nu ska ag bara ta det lungt ett tag!;)


Hemma Bäst!

Ok ligger nu hemma i min egen säng och lyssnar på bra musik! Tåget hem var 50 minuter försenat så jag var lagom glad när jag fick vänta på att tåget ens skulle lämna Stockholm! Och eftersom jag drack kaffe så sent så kan jag inte somna nu så jag får väl försöka sova snart men not gonna happend! Så det blir nog att lyssna på music tills jag somnar;) By the way så snöar det ju faktigskt ute märkte det när jag var ut med hunden! 

I♥Shots!!!
Aja godnatt på er! Cya♥ 

Äntligen på väg hem! Jävla SJ! Tänkte bojk...

Äntligen på väg hem! Jävla SJ! Tänkte bojkotta det företaget men om på att det går ju inte eftersom det bara finns 1 tågföretag i svedala! Haha! Den här gången var förseningen p.g.a att dom inte hade något lok! Annars brukar det vara snön som gör att dom blir försenade:p så när jag kommer hem ska jag hoppa i säng på en gång:) för jag vaknade liksom 6 imorse inte så jättekul att inte kunna somna om! Sen efter 9 är vi ju ute på öppet hav så då går det ju verkligen inte att sova haha! Jaja hörs imorrn Cya


Det här är min frukost, lunch och middag! ...

foto0398 (MMS)

Det här är min frukost, lunch och middag! Haha försöker iallafall äta nyttigt!


Har slutat nu och kollar på filmen Mamma M...

foto0395 (MMS)

Har slutat nu och kollar på filmen Mamma Mia! Går av båten imorrn! Men först blir det att jobba 2 timmar:)


Ligger här och ska försöka sova men det gå...

sam_0074_001 (MMS)

Ligger här och ska försöka sova men det går ju inte när det gungar så jävligt! Fick by the way förlängt också tills på Måndag! Ska bli skoj med 3-rätters i cafet imorrn haha! Good luck säger jag. Det lär bli kaoz! Var hos sjuksyster idag och fick nåt äckligt mungurgel grej som jag håller på o spy men så är det när man har fel på en halsmandel! Puss o godnatt från Cinderella!


Ligger här i sängen och har nyss slutat jo...

foto0394 (MMS)

Ligger här i sängen och har nyss slutat jobba för idag! Ska väl sova snart men först lite film mys!


Hann med och köpa lite kläder! Älskar verk...

sam_0072 (MMS)

Hann med och köpa lite kläder! Älskar verkligen bikini överdelen! Ska nog köpa en till om jag hittar en;)


Sitter och väntar på bussen till jobbet:p ...

foto0393_001 (MMS)

Sitter och väntar på bussen till jobbet:p det här är vad jag roar mig med! Hihi!


Min vill ha min kebab haha^^

dsc_0067_001 (MMS)

Min vill ha min kebab haha^^


Snyggt till fest!

Det här hade jag när jag var ut i Stockholm!


Dagens outfit!


;)

Ny shoppat!

Hej!
Har varit på en liten shopping tur med Mami! Köpte lite smått o gott!

Några filmer och ett par trosor;) Plus en snygg topp:P Från H&M och Ica Maxi.


YES!

Äntligen lite jobb i helgen! Ska jobba som nisse på Cinderella! Ska bli kul och träffa alla igen och se hur båten ser ut nu;) Har redan bokat biljett o allt! Ska packa min blommiga väska imorrn:) Sen bär det av;) Men just nu ska jag bara chillax:P

OK

Jag har fortfarande inget att göra och mitt liv suger totalt! Och tror ingen annan än jag kan vara så rastlös! Men jag hoppas det händer nåt roligare i helgen!;)

Mitt jobb ♥

Follow me home!

Wow! Såg att jag inte bloggat på jättelänge. Men ska för söka med det nu! Men anledningen till att jag inte bloggat är väl att jag varit rätt upptagen! Har varit ledig och gjort massa roliga saker men bara haft min mobil med mig så det är inte så kul o mobilblogga jämt! Men har typ börjat fundera på vad jag ska göra med mitt liv. Jag kan ju inte hålla på o flänga runt så här som jag gör! Och jag kan inte bo kvar hemma tills jag är 25 nej ska sätta lite mål som att innan jag fyllt 22 SKA jag ha en egen lägenhet med ett bra jobb och innan jag fyllt 23 ska jag ha varit i London, Milano och New York eller nånstans i U.S.A. 
So wish me good luck!

♥ 

Väntar på tåget nu! Sjukt bra kväll igår! ...

foto0386 (MMS)

Väntar på tåget nu! Sjukt bra kväll igår! Allt var bra maten, musiken och drinkarna;) får se vad som händer ikväll blir väl att bara ta det lungt!


Stolt över mig själv!

Jag är så himla stolt över mig själv! Jag åkte tunnelbana för första gången idag! Det var ju lätt som en plätt;)
Just nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå lite! Har typ sminkat färdigt mig för en utekväll i STHLM!! Ska bli såå kul! Träffade mina vänner idag oxå;) Verkligen jätteroligt att träffa dom det var ett tag sen! Dom har även bokat bord så jag ska väl börja dra mig snart mot stan igen:)

Mina E-cam bilder suger med det får duga;)

Torsdag!

Imorrn blir det att ta bussen till Stockholm för att träffa mina tjejor! Ska bli grymt kul o träffa alla igen. Det blir att kliva upp tidigt för att städa och färga håret! Japp det blir rött! Älskar den färgen!

<3 Kärlek!

Bokat och klart!

Då drar jag till Stockholm för att träffa lite folk! Och bo på hotell ska bli riktigt najs! Har shoppat jättemycket på sistone men gjorde ett riktigt fynd idag köpte en Vit kavaj från H&M. Som hade kostat 499:- men som nu kostade 150:-!


Dagens outfit! Är just på väg hem från job...

foto0383_001 (MMS)

Dagens outfit! Är just på väg hem från jobbet! Fy det känns verkligen att man varit på i 10 dagar! Så sliten!


RSS 2.0