Dålig på att ta bilder!!

Jag har blivit jättedålig på att ta några bilder!!! Men i och för sig så har vi inte gjort så mycket i augusti än att jobbat,festat, badat och sovit för att det har varit så mycket på jobbet och såå varmt;) Fast det lär lungna mer sig nu när augusti närmar sig slutet!!!

XOXO Linda


15 augusti 2010

Igår var det först lite jobb sen blev det att kolla på film och ta det lungt:P Sen när jag skulle göra lite mat och för första gången på gasspis hihi det gick ju som det gick. Först en liten genomgång hur man gör med Marie sen var det bara att börja laga lite ägg haha den första gick bra och det andra med men den tredje ja det gick ju som det gick haha allt ner på golvet hihi;) aja idag ska vi ut o äta sen jobb;)

XOXO Linda


Lite kläder jag vill ha tills jag fyller år!!;)

H&M den färgen och i strl. 42

Den färgen H&M strl: 42

Den färgen H&M strl. 42

Ja och sen en stoooor godispåse!!!!;) En mascara oxå^^

P&K Linda


Hittade en bild;)

Såå jävla cool!!! Stekar bror!!!;)


Tack för det underbart fina brevet!!!<3

När jag fick min dator fanns det en underbar överaskning!!! Ett jättegulligt brev från min mormor o morfar och min familj. Och jag måste erkänna att jag började stört grina när jag läste det. Det var såå fint♥ tack så mycket det behövde jag verkligen.  Jag har btw det super bra idag har jag varit ute och glott lite i affärer och sen blev det lite pizza på pizza hut såå nice. Sen blev det poolen och ta ett kallt dopp;) Sen har jag mest jobbat och så sen har det blivit lite utgång i Napa och självklart här i Protaras med det e roligare att gå ut här för i napa e det liksom liite för mkt. Sen har jag typ bara sovit heelt sjukt vad trött man blir av den här värmen. ;) Snart ska jag iväg till jobbet men för iväg till Molti och äta lite dessert;)

Lägger upp en bild på min kära bebis!!!

XOXO Linda!!!<3<3<3


Augusti= varmt!!!

Det var jättevarmt på jobbet igår och för övrigt var det varmt och idag säger dom att det ska vara den varmaste på flera år!!! aja det blir att dricka mkt vatten!!! För några dagar sen blev det lite morgonbad och igår blev det natt bad efter jobbet såå nice!!! idag blir det att gå ut och äta lite gott och bar a chilla;) 
 







P&K Linda

RSS 2.0