Jobb snart!!

Snart ska jag sticka iväg till jobbet;) men ska bara slänga in en fin bild på mig och min hund:)

Visst e den fin^^

Sööt^^

Här är utsikten från mitt jobb:) inte illa va??!!

Fick den här tidningen på posten häromdagen;) mkt gott finns det:)
OPPS!! Det blev lite fler bilder^^

Hej!!

Ihelgen så trodde jag att jag skulle jobba så jag hade ej planerat nåt;) Men sen skulle jag ej jobba så i Lördags solade jag på dagens och vi grillade lite hamburgare:) Sen åkte vi lite Cadillac ute på stan och sen kom Fiia över och vi tog en sväng på stan på kvällen. På stan blev det värsta bråket mellan några fulla ungdomar så att polisen kom och tog dom ja så går det när man dricker för mkt. Det e ju dåligt dom var ju inte ens myndiga för att dricka. Aja sen igår blev det att chilla och glo på hockeyn där Sverige slog Canada!!! det e ju superbra^^
Idag har jag jobbat:) Det är såå fint där jag jobbar (måste ta bild nångång) och soligt som det var idag är det ju ett drömställe;)

Min hund när vi badade henne;)

Hihi!!

Nytt!!

Jag har fått två nya fina bikinisar av min fina mami:)

Visst e dom fina??

Efter lite regn så har nästan all blivit grönt!!




Så här grönt o fint e det här;)

Jobb!!

Även idag har jag jobbat och det är verkligen superkul;) Jag bara längtar till sommaren när det blir mer folk:) Så att jag får mer jobb. Sen har jag vart hos mormor & morfar och lämnat lite saker och sånt sen åkte jag och min fam och åt Mc Flurry:) nice:) Sen har jag även planerat lite till Alanya som T.ex. skrivit lista på sånt som ska med och pratat med chefen på jobbet om att ta ledigt;) Nu e det inte långt kvar till jag e uppe i luften igen:)




Biio!!

Det finns två biosar jag ska se på bio i sommar;) Det är Sex and the city 2 jag bara älskar dom 4;) Sen är det självklart Eclipse:)




I Löve my job!!

Ja det gör jag faktigst!! Jag tycker att det jag kommer att få göra är superkul! Jag tror jag alltid kommer att jobba inom denna branch;) Det är ju såå kul och man får möta så många människor oxå:) Aja jag har iallfall jobb ör den här veckan;) Sen blir det bara mer och mer vilket är såå kul:D

Rensar Spotifylistan!!

Japp det kan behövas ibland:) För man söker och lägger till låtar sen lyssnar man aldrig på dom så...;)

Min sööta hund!!


Våran nya bil!!

Ja papi har köpt en ny bil och det blev en XC90 (som mami ville ha;))


17:04

Idag har jag varit på det samma som jag va på igår och det var samma person som talade:) det har varit bra att lyssna till. Ikäll ska jag bara chilla och glo på TV;) sen imorrn blir det först att sova ut sen iväg och jobba och om jag slutar i tid vill jag även hinna kolla på spontan crusingen;)

En sån här har jag som hänger över datorn;)

Sjukt snygg!!

Klänning
Jättesööt klänning från www.halens.se

Today!!

Idag har jag varit och lyssnat på en person som skulle inspirera oss arbetslösa ungdomar här i Köping;) Det var verkligen värt att gå dit och han pratade inte en massa gojja som vissa andra kan göra. Det var verkligen kul^^.

Jobb på Lördag!!

Guud vad kul det ska bli att äntligen få jobba lite:) Jag ska jobba som servetris nere i Köpings gästhamn. Jag kommer att börja 16:00 och framåt antagligen blir det lite städ efter oxå;)

Är inte Sverige ett fritt land?!!

Ja om man läser Denna artikel så kan man ju börja undra? Att man ska bli attakerad för att man för en talan. Ja det här sätter igång mina tankar iallafall.


Dagens outfit!!

Mys kläder idag!!;)

Fler bilder från valborg!!

En outfit bild;)

Min Bror J på Valborg. När vi grillade Marshmallows;) Äkta rockabillygrabb;)


Morgon promenad!!

Jag tog en morgon med hunden och då var det så fint ute i skogen så jag var bara tvungen att fota lite;)







På den här bilden var det som en stig av blommor:)

Dagens outfit!!

Sätter in en bild på dagens outfit;)

Svart långärmad topp H&M 99:-
Vitt linne mamis
Svarta leggings H&M 79:50:-

God morgon eller god förmiddag!!

Jag vaknade för 45min sen. Så då blev det lite stressigt:S För jag trodde att jag förosvit mig men det hade jag ju inte jag var bara tvungen att fixa mig på en timme och der gick faktigskt:) Så nu ska jag snart ut med Nellis sedan dra in till stan för att lämna in lite lappar och sånt;) Sen ska jag väl ta en sväng på stan;P aja ska ut med hunden nu så vi ses:D

Nya Spotify!!

Japp då har man fått det nya uppdaterade spotify;) nice:) nu ska jag fortsätta lyssna på spotify.


Städa!!

Det går ju inte så bra och städa här. För när jag höll på och dammsuga så bara dog den:( så jag provade i en annan kontakt för att se om det gått en propp eller nåt?? Men den funkade inte ändå:( så jag fick ta disken istället;) Så kan det gå:)

Godmorgon!!

Har nyss ätit lite frukost och varit ut med hunden. Ska snart börja städa här lite tänkte jag. Sen vet jag ej vad jag ska göra det e ju såå fint väder så kanske går ut och sätter mig i solen;) måste få upp en bränna innan Alanya. Ska nog fixa en nedräkning tills dess jag ska åka oxå:) aja nu ska jag sätta igång med städningen och den låt jag lyssnar till är Agnes-I need you now. Riktigt bra;)


Provar en sak!!!

:) ;)

Avatar!!

Har nyss kollat färdigt på Avatar och jag håller med liksom många andra att den var fantastisk bra!! Man får hoppas att det kommer en 2:a på den där man får se små avatar-bebisar;) Aja nu ska jag snart gå och lägga mig tror jag;) så godnatt och puss på er;)


En liten roadtrip!!

Idag tog jag och min familj en road trip först till Strängnäs och sen runt på nå vis till vi kom till hummlesta där vi köpte godis;) och mkt godis blev det med;) Sen hem för att äta lite mat och snart ska vi kolla på den efterlängtande filmen AVATAR!!! Just det ja jag glömde säga att jag handlade lite saker till Alanya oxå som solskyddsfaktor, After sun och plåster hehe man vet ju aldrig när olyckan e framme;)


Valborg!!

Igår var det att hänga vid en stor brasa. Och grilla lite;) Sen chilla lite hemma;)


RSS 2.0