Fucking home from fucking cyprus!!!

Ja då var man hemma från cypern och 30 graders värme!! känns lite kallt här faktigskt!!!Men så e det väl nångång ska man väl hem:P fy vad det var jobbigt att lämmna alla där borta och först ville jag ju hem men nu vill jag bara tillbaka!!! såå stört!!!

XOXO Linda

Snart så!!!

Nu har det lugnat ner sig riktigt mycket på jobbet vi har nästan inga bord alls!!! Så vi står bara nästan och glor på varandra. Det e faan tråkigt aja men lär ju snart få åka hem och då blir det väl att försöka hitta nåt jobb någonstans:) Sen blir det att hänga med familjen mycket!!!;)


XOXO Linda

I do it for the ones who got my back!!!

Var på båttur idag med tjejerna och det var riktigt nice!!! Blev lite solbränd dock ska ta kort på det sen det ser sjukt roligt ut hihi.

Min födelsedag var ju bäst asså!!! Jag fyllde 20. Det började med en lunch på en restuaurang i Penera sjukt fint ställe som jag bara måste till igen innan jag åker hem. Där även Mami, Papi och min bror ringde från turkiet asroligt att prata med dom<3;)!!! Sen blev det att åka hem och jobba sen hem och äta och förfesta lite och öppna champangen jag fick av chefen!! sen vidare till Boogies och dansa tills dom nästan stängde sen hem och sova gott!!!;)<3

XOXO Linda

20 år snart!!

Jao jag fyller 20 år snart det då väl bli kul!!! Men jag önska lite att jag fick fylla år hemma men så e det!!! och jag vet inte vad mina vänner har planerat men hoppas det inte är allt för galet!!! Aja hoppas jag får det efterlängtade paketet snart!!!!!;)

 

XOXO Linda


RSS 2.0