Nya inköp!!!;)


Kavaj H&M 199:-

Plånbok Dollar Store 20:-


Mat snart!!!

Japp ska börja göra lite mat snart. Jag ska laga till hela familjen:) får se hur det går;). Aja asså jag har gjort ganska mycket dom senaste dagarna men ändå känns det som om jag inte gjort nåt. Konstigt (jag vet). Any way så i fredags så var jag en sväng in till stan för att kolla läget och handla lite till på kvällen. Sen igår var jag och min familj till Ludvika för att gå på en affär som heter Dollar Store. Där har dom mkt roliga saker jag köpte lite nödvändigt som shampoo, godis;), nyckelband, tofsar, strumpor och en jättefin plånbok som jag visar sen;) Sen åkte vi hem för att laga mat och hämta ut min nya kavaj.;) Ne nu ska jag laga lite mat;)


Mycket snö!!!

Ja ingen har väl gått miste om hur mkt snö vi har fått här i Sverige!! Så idag underlättade jag lite för rådjuren vi har här i skogen!!! jag var ut med lite mat;) till dom.

Jag ute i Snön!!!;)


Kan inte nåt bra hända snart!!!

NU e jag bara såå trött på det här!!! Jag läser och hör att typ alla får jobb och flyttar hemifrån och reser och shoppar och ja har allmänt roligt medan jag bara sitter här hemma och nästan dör av tråkigheter!!! jag menar jag vill oxå ha ett jobb ett eget kryp inn men inte får jag nåt av det jag får sitta här vid datorn dag ut och dag in och söka jobb som man ändå inte får pga att man inte har någon erfarenhet eller utbildning men man kan ju inte då någon erfarenhet om man inte får nåt jobb så allt blir bara en enda ond cirkel:( åhh jag blir så trött på det här det e fan inte kul. asså hur många jobb ska man söka innan man får ett jag har fan sökt hur många som helst!!!Det e fan till och med snart onödigt att ens gå upp på morgonen. Vill bara sova hela dagarna ända tills nåt bra händer!!!!!


Inte bloggat på aslänge!!!

Ja nu var det ett tag sen jag bloggade!! Men ja har antingen inte haft lust eller att jag har haft fullt upp. Igår kom jag hem från en nice resa till Sälen där jag hängde med mina vänner som jobbar där uppe;) Sen efter det så har jag väl bara slappat man blir ruggigt trött av att resa;)


Ovant!!!

Japp när klockan ringde imorse vid 7 så var jag lite trött med det var bara att masa sig ur sängen för att gå ut med hunden, duscha. Nu sitter jag och äter frukost för att snart gå in till stan för att jobba;) roligt:)


Jobb intervju idag!!!

Jag har inte skrivit på länge!! Men jag har faktigskt inte haft tid;) Aja med nu gör jag det:) Igår var jag och i E-tuna med min familj. Där blev det shopping jag köpte ett nytt läppbalsam, ett par assnygga leggings (lägger in bild sen), en kjol. Sen idag så var jag på intervju för ett jobb här i Köping;) det gick bra ska prova imorrn sen mötte jag upp min kompis för lite fika och skitsnack;) roligt hade vi:) Sen blev det att åka hem.


RSS 2.0