Dansar aldrig nykter!

Hej!

Idag blev det att gå upp tidigt för att jobba lite eller ja det blev 3 timmar:P Sen drog vi in till byn för att handla lite och äta lunch pannkakor! Så sjukt gott var det! Nu har jag nyss kollat klart på Top Model SWE! Det ska bli så sjukt spännande att se resten av säsogen!;) Plus att det är helt sjukt att min mamma har haft Jonas som barndomsvän och att han kommer från Köping och blivit så sjukt stor som han är som stylist;) Awesome!


Saknar mina bröder!♥


Bottoms up!

Asså jag har aldrig fått så mycket beröm på nåt ställe som jag får här! Jag jobbar på ett litet hotell i närheten av funäsdalen och med världens trevligaste människor! Gillar verkligen att jobba här fast det är mitt ute i ingenstans! Idag har vi bara haft frukost och lunch! Så det var skönt;) Imorrn blir det att städa och så! Sen är jag ledig två dagar tror jag?! Får se! Så ni märker att jag inte har så mycket tid att skriva! Fattar inte hur ni toppbloggare gör det! Ni som verkar ha mest att göra! Om jag skulle försöka blir det ju mest mobilinlägg;)

Längtar till sommaren när jag kan gå i klänningar som denna!

What to do?!

Tjoba!

Ska snart hoppa in i duschen för att sedan gå till jobbet som jag love! Men ska bara få motivationen till det. Vet inte vad det är med mig men känner att jag blir galen av att inte veta vad jag vill med livet?! Min mamma och pappa ställde mig mot väggen och frågade mig vad jag vill göra med mitt liv men ärligt talat vet jag inte?! Jag känner mig nog lite förvirrad och har beslutsångest. Och det är inte lätt att vara förvirrad! Dom frågade även om jag har nå mål med livet hur kan man ha mål om man inte vet vad man vill! Eller jag vet en sak att jag vill vara med en person men den personen bor i ett annat land och jag har varit där en gång förr eller ja flera gånger förr och det finns mycket saker jag skulle kunnat gjort då men inte gjorde! Så nu är frågan ska man åka tillbaka och försöka igen eller stanna här i tryggheten Swedala????


Afternoon tea!

Sitter här och myser med lite varmt te! Ska snart tillbaka till jobbet för att jobba och ta mina första beställningar på detta jobb;) Ska bli sjukt kul! Är fett taggad;) Men samtdigt nervös då jag vet inte hur det kommer gå! Och imorrn blir det att hjälpa till i baren och det ska bli awsome! Som jag längtat!


Har inte känt för att blogga så mycket ida...

foto0401 (MMS)

Har inte känt för att blogga så mycket idag! Jag har bara slappat med att kolla på film:D ibland behöver man det! By the way så kommer bilden ifrån en av dem ombyggda barerna på Cinderella!


-20 grader!

Sitter här och fryser lite. De ser ut att vara ganska varmt ute idag det syns på träden när det är kallt eller varmt. På fredag blir det mycket att göra. Men jag älskar när det är fart. Så jag längtar till dess! Ne nu ska jag sätta på mig en varm tröja och kolla på 90210 snart!

Så här mycket snö är det här!

Och så här mysigt bor jag!


RSS 2.0