Live your life!!

Klockan sex imorse vaknade jag av att det small som fan ute och sen kom jag på att det var storm ute lite läskigt med blixtrarna som lyser upp hela rummet!!:(

Sen lyckades jag somna om och vaknade för kanske en timma sen:) Och nu håller jag på att betala räkningar och sånt tråk men men det måste göras så... Det e bara att bita i det sura äpplet med en god min;)

Efter att gjort det ska jag gå ut för en promenad:) Nice eller hur??!!!;)

Saknar sommarn!!!

See ya!!!

 


Kyrkan i Protaras!!

Det var väldigt mörkt när vi var där igår!!!

Mot Aya Napa!

Mot Paralimni!!!

Detta är ett av träden där uppe! Om man hänger upp något personligt eller nåt man har med sig så kan man önska sig nåt!!! ganska coolt;)


Onsdag 26 januari 2011!!

Idag vaknade jag runt 2 och då var det bara att gå iväg och handla innan allt stänger här;) och nu håller jag på att tvätta lite;) Sen ska kolla på film och bara slappa såå skönt!!!;)

Lägger upp en bild på mig och mina syskon;)


Virrat runt!!!

Idag har jag varit i Napa och Paralimmni och virrat runt efter någon bank som ska vara öppen men jag hittade ingen som var öppen så nu har jag gett upp det så efter jag kommit hem så tog jag den vanliga promenaden runt hela skiten. Och sen var jag och handla lite så nu e jag hemma. Jag och Märy började prata om vilka ställen vi besökt här omkring och jag sa att jag aldrig varit upp till kyrkan här i Prot. Så nu ska vi snart dra iväg för att kolla på den. Sen ska vi gå och käka lite mat på hotellet;)

So see ya love ya!!!


I came to dance!!!

Japp det blev en sväng till Napa med Märy idag!!! Först så åkte vi i en buss som inte hade några stötdämpare och jag kan säga att man flög ur säterna när man åkte över alla väg bulor här i Protaras!! Mycket skratt blev det där;) Sen när vi var i Napa så gick vi först och handla nya jobbar skor till Märy. Sen var vi och åt på donken riktigt nice;) Sen skulle vi gå till banken och klockan vär väl runt 2. Så dom har väl öppet tänkte vi men det hade dom inte så vi gick ner och kollade vid hamnen. Det är såå fint där med utsikt över Cape Creko tror jag det stavas haha aja sen vidare för att leta efter en bank men vi hittade ingen som var öppen så vi gav upp och gick upp mot bargatorna i Napa. Vi skulle lära oss att hitta där. Det är som en laburynt av barer och resturanger. Så vi gick bara lite vilse och tänk att man gått där när man har varit aspackad, mörkt och sjukt mycket folk och att man hittade till barerna det e ju ett jävla under;) haha sen drog vi och kolla på nån kyrka. Men det var ''boring''. Så vi gick och kollade på små nya palmer och gräs det var länge sen jag gick på gräs haha!!! Sen till donken igen för en glass och när vi sitter där och äter våran glass så frågar mannen som sitter brevid oss om vi vill börja jobba hos han i början av februari han ägde tydligen en resturang här i Protaras som heter Anemos:P Så ska kanske gå och kolla om han behöver nån i baren eller nåt liknande:) bra träning innan man ska på barkursen:) Sen gick vi till stranden i Napa innan vi bestämde oss för att åka hem och chilla men min data funka inte så jag gick ut en sväng på standpromenaden;) Nu sitter jag här och kollar på när Märy försöker sy sin jobbkjol:)

Slänger in en bild på mig och min bror när vi flummade lite när jag var hemma senast för cirka 3 månader sen;)

Får se vad som händer imorrn!!!

See ya Löve ya!!!!


Lite sent men här är mitt 2010!!!

Jag jobbade på Experium i Sälen!!!

Söp bort den mobil som e på den här bilden!!!

Flyttade hem igen!!!

Sen kom våren!!!

Tog en vår/å promenad med min gulliga lillebror;)

Mycket bakande blev det!!!

Mycket jobbsökande!!!

Fick ett sommarjobb som servitris med den här utsikten över småbåtshamnen.

Drog för första gången till Medelhavet nämligen till...

...Alanya! med min kusin och hade sjukt kul!!!!!! ;)

Frös i kalla sverige så...

...så packade igen och skaffade ett jobb...

...varma cypern!!!

På China House resturang!!!

Nu blev det många party kvällar där man fick se soluppgången!!!

Några temakvällar blev det oxå!! Med dessa underbara tjejor som jag jobbade med!!!

Med mycket saknande av familj och Sverige!!!

Och en tatuering blev det oxå!!!

En sjukt rolig födelsedag!!! 20 år!!!

Plus en blondering oxå!!!

Sen blev det att lämna allt detta och för att åka hem till sverige och familjen.

Men flög tillbaka till cypern för att jag saknade livet härnere såå mycket!!!

Så fick ett servitris jobb på det 5* hotellet constantinos som har öppet över vintern.

Sen kom julen och mycket hemlängtan...

Men så fort julen var över så gick hemlängtan över och jag börja känna mig hemma här på Cypern.

Och en askul nyårsafton tog plats!!!

Detta var mitt år!!!! Och lika mycket kommer att hända 2011 om inte mer!!! Sjukt roliga människor man har mött detta år och vissa är fortfarande kvar men många har åkt hem härifrån!!! Men det kommer alltid nya!!!

puss


Gonna push it to the limit!!!

Igår var jag och roomie ute och tog en drink på en pub. Där hängde vi i några timmar med våra vänner;) Sen drog vi till en annan pub som typ ligger brevid haha^^ och på den här baren har jag jobbat tidigare för några dagar sen så erbjöd han oss att jobba nån dag i feb då det skulle vara busy i hans bar!!! Det e ju nice;) aja sen har jag typ inte gjort så mycket mer än att jag var ut på en liten promenad sååå skönt!!! jag hoppas på att få börja arbeta nästa vecka detta att sitta hemma är ju så sjukt tråkigt^^Sen har jag börjat läsa en jättebra bok som heter Before I Fall!!! Den är en bra bok iallafall av det jag läst hittils och den är ju på engelska så då får man ju lära sig lite av det vilket kan vara bra;)


Fin dag idag!!!

Ja vad kan man säga att vakna upp till klarblå himmel, solsken och 16 grader är väl inte så helt fel!!! Så det blir att gå en sväng tills det blir mörkt då ska jag mysa med film och godis;)

So see ya löverz!!!;)♥


Ibland är det skönt att vara galen!!!

Livet här nere är verkligen galet ibland så man får ta allt med en nypa salt;)

 

Till att börja med så var jag på ett födelsedagsparty här i huset där jag bor med folk jag arbetar med och dom är faktigskt asroliga haha aja men detta var första gången jag var med på en fest med dom jag jobbar med och efter låg jag och min roomie och snacka om att det är sånt här som gör så att det blir mer gemenskap på jobbet så jag bara längtar till att komma tillbaka till jobbet!!! Aja om jag skulle förklara och berätta allt som händer här nere så skulle det bli ett j*la långt inlägg och måånga;) men låt mig säga att det är såå sjukt roligt att vara härnere. Just det sen har jag varit här nere i ett halvår hur sjukt e inte det:) ok förutom dom 2 veckorna jag var hemma efter jag jobbat på CH.

Idag sov jag först till typ 2 sen drog jag mitt lilla ass till Aya Napa!! För att käka lite gott!! och bara chilla;) Sen åkte jag hem och tog den vanliga rundan som jag brukar göra. Strandpromenaden till Pernera sen runt och tillbaka till Prot:) Nu har jag precis tvättat och kollat färdigt på en ganska rolig film;)

Riktigt rolig film:)


Lite nytt i min garderob^^

Sjukt snyggt bälte;) kolla detaljerna bara:)

Super snygga svarta shorts;) Så nu behöver mami inte leta mer:)

På dom här e det oxå snygga detaljer:P

En grå kjol med fickor:P

OK jag fick inte med allt eftersom internet krånglar lite...

 


Keep your friends close but your enimies closer!!!

Hej bloggen!!

Just nu sitter jag här vid datorn och ska snart gå och lägga mig. Ska bli så skönt att sova men jobbar inte imorrn så vet ej vad jag ska hitta på imorrn vi får se vad det blir. Kanske blir att ta en Låååång promenad!!! hoppas det inte regnar imorrn bara;) Det är så fint att gå här vid havet och bara chilla kanske ska ta att äta lunch någonstans oxå. Men ska som sagt sova nu så...

Puss och God Natt.

( Gillar rubriken sjukt mycket!!!)

 


Då var 2010 över!!!

Gott nytt år alla!!!

Dom senaste dagarna har varit väldigt busy på jobbet!!! Så jag har ej haft tid att updatera här ;) Jag firade tolvslaget med att servera drinkar till gäster på hotellet. Det var roligt^^. Sen drack vi lite champange och firade!!! Sen slutade jag halv ett och drog vidare till grönan!!! Där mötte jag upp mina vänner och vi drack och firade in det andra nyår som vi kom på att vi hade. För när klockan var tolv här så var hon ju bara elva hemma i sverige så vi hade två nyår att fira och sen drog vi till Aya Napa och hade kul!!! Sen var det dags för jobb dagen efter och det var inte lika kul men ändå ;) Sånt e livet!!!

Nu går det bara neråt på hotellet så det blir att vara mycket ledig!! vilket inte är så kul.

 


RSS 2.0