Jobb, jobb och jobb.

Det är ganska mycket jobb nuförtiden men ändå inte på nåt vis visst e det mycket timmar men det e ändå lungt på jobbet så det finns inte så mycket att göra och idag så fick jag och märy sitta o dricka vin med mangern det har nog ingen annan fått gjort tidigare. Det var ganska nice kan jag ju säga;) Nu blir det att chilla lite med film mys och imorrn upp tidigt för lite jobb;)

XOXO Linduur

Anmält mig till en bartenderkurs;)

Idag så har dagen börjat med lite jobb. Som var såå skönt för att vi inte hade någon headservitris och för att jag slutade kl.1 så jag hann hem sen ner till stranden för att chilla lite. Sen hem igen för att kolla lite på internet och då bestämde jag mig för att anmäla mig till en bartender kurs här i Aya Napa i Maj så det ska bli svin kul!!! Så det blir att gå den sen jobba här i sommar o sen hem till jul o söka jobb uppe i fjällen;) japp det låter som en plan för nästa år;) Ikväll blir det att ta en promenad men märy och sen jobba lite till nice:) Sen lite mys o filmkväll;)

XOXO Linduur

It's gonna be a bumby ride;)

Nu har jag äntligen bestämmt mig jag kommer inte åka hem till kalla sverige  utan jag kommer stanna här på cypern i några månader till;) Så mina föräldrar goa som dom är kommer skicka ner lite mer saker till mig;) nice:)

XOXO Linduur

Lat dag!!!

Idag var meningen att jag skulle sola men när jag vaknade upp så var det lite målnigt ute så jag gick tillbaka till sängen och sov tills Märy ringde kl. 16:00. För jag skulle möta henne på jobbet och vi skulle äta lite. Sen blev det såå himla mörkt( ja redan klockan 2 börjar solen gå ner här på cypern det e ju skittråkigt) aja jag tänkte iallfall på att ta en promenad men det blev för mörkt så jag vågade ej. Så jag gick hem o myste lite med film. Nu sitter jag o dricker lite C-vitamin för att piggna till lite. Får väl se vad som händer ikväll;) kanske blir grönan o hänga med killarna där:) eh vi får se vad som händer o fötter.

Kolla vilken fin bild jag fick av mami på FB. Mysigt va??!!

Saknar detta as mycket!!!!

Även detta jag menar hur många hallon pajer har jag bakat denna sommar? Och hur många äppel pajer har jag bakat denna höst? Och hur mycket pepparkakor och lussekatter kommer jag få baka den här vintern?? ZERO noll Det känns lite ruttet.

XOXO Linduur

Cyprus

Ja förlåt att jag inte har uppdaterat alls här i bloggen men jag har ju inte haft någon tillgång till internet förrän nu när jag har det på mitt rum det e ju svin bra då kan jag skriva mer. Ja det som har hänt hittills är väl att alla har typ åkt hem så nu e det bara jag o Märy kvar här. Först så åkte ju min marre mus hem typ en vecka efter jag kom asjobbigt sen så åkte ju mina övriga tjejor från CH aka China house hem o det var jättejobbigt efter det var det dags för souvenir tjejorna att åka hem o det blev jobbigt det med men faan vilken galen kväll det blev innan dom åkte hem;) Sen så har jag bara typ jobbat o träffat nya människor vilket är såå kul!!! Hängt med några roliga killar från grönan asså dom såå sjukt roliga haha aja sen har jag sökt ett annat jobb här nere på ett annat hotell som ligger mellan Aya Napa o Protaras. hoppas jag får det bara såå nice det skulle va;) aja nu ska jag kolla på film eller nåt o imorrn MÅSTE jag sola lite;) För det e sjukt att det snart e julafton o här är det 25 grader varmt.



XOXO Linduur
♥ 

RSS 2.0