Packa igen!!

Då var det dags att packa ännu en gång för att åka först på intervju i Örebro. Sedan vidare därifrån till Stockholm för att jobba lite till;) Och den här gången är det inte birka utan för viking line;) Träffade även Fanny när jag var i stockholm i söndags det blev en kort träff;) men det var roligt att träffa henne synd bara att inte hanna oxå kunde:( Men vi får ta det nån annan gång:)
Miss my girls!!!

Roliga båtar!

Den röda linjen är var den gula pilen ska åka på men den är lite fel ute tyckte jag;)
Men sen sa papi att dom stannar så här för att det ska ta längre tid:)

Dagens oufit!!

Dagens outfit!!!
Linne Gina tricot 50:-
Shorts gamla
Converse

Varm dag!!!

Det har varit så otroligt fint och varmt väder idag!! Så jag har solat och varit på stan med min kusin! Roligt o träffa henne som man inte gör så ofta men det får vi ändra på^^

Jobbintervju!

Har även en jobbintervju på onsdag i örebro för ett maskinoperatörs jobb!! så kul^^

Mer jobb!!

Nu jobbar jag inte bara för Birka utan oxå för Viking Line!! Så på onsdag drar jag iväg igen:P För jobb på Viking Cinderella. Tills nästa onsdag. Sen är det dags för min brors student!!! Ska bli såå kul att få se han ta studenten.
Mitt nästa hem!!!

En efter en!!!

När jag var liten drömde jag om att jobba utomlands och på ett kryssningsfartyg det för mig skulle bara förbli en dröm. Trodde jag! Nu så här efter jag gjort båda börjar jag fundera på vad jag ska drömma om nu! För en efter en har mina drömmar blivit sanna och jag tror att om man bara vill så kan man få sina drömmar uppfyllda. Så ut i världen med er och förfyll era liv med att få era drömmar sanna!!! Vad ska man annars leva för!!!;)
Så sant!

Save the world!!


Dagens låt!!!


Hangover 2!!!

Ska bli såå kul och se den sen;)

Vänner!

HAHAHAHA!!!!!!

Dagens outfit^^

Vad? det e kallt ute!!!;)

Ny telefon?

Tror jag ska köpa den här!!! den e rätt läcker;) Den passar in på mig oxå:) kostar bara 899:- på netonnet.se

Packar!!

Jao nu ska jag packa igen för att ge mig av igen!!! hihi;)

Det går bra nu!!!

Idag damp det ner 4000 kr in till min konto hur nice??!!! Och imorrn åker jag ut på ålands hav igen för att jobba;)

Onsdag??!!

Jag har gått runt hela dagen och trott att det är ondag^^ Och väntat på att Grey's Anatomy ska börja!!! Man kan ju undra vilken värld jag lever i?? Inte denna iallfall^^ jag lever en dag före alla andra;) haha
Bästa karaktären!!!

50 saker man ska göra innan man dör!!

De som har kryss bakom e vad jag gjort^^ ;)

1. Hoppa fallskräm.
2. Supa sig redlöst full. X
3. Ha en trekant
4. Bli onödigt kär X
5. Resa jorden runt
6. Ligga med en kändis
7. Vinna ett pris X
8. Förverkliga en barndomsdröm X
9. Träffa någon som heter precis som du. X
10. spela poker och faktiskt vinna.
11. Gå på strippklubb.
12. Bli gripen av polisen
13. Hoppa bungee jump
14. Ta springnota på en lyxrestaurang
15. Vika ut mig i någon tidning.
16. Göra ett omslag.
17.Vara med i en vittneskonfrontation
18. Bli medlem i 10 000-metersklubben
19. Bli så rik att du har råd att göra allt på den här sidan.
20. Skaffa en tatuering eller piercing X
21. Åka på en riktigt dräggig charterresa. X
22. Vara otrogen.
23. Bli fasttagen för rattfylla.
23. Sjunga Stockholm i mitt hjärta på Avenyn i Göteborg.
24. Köp (eller sno) en dyr märkesväska.
25. Knarka.
26. Facea din största rädsla. X
27. Se pyramiderna i Egypten
28. Testa att modella.
29. Handskas med en ätstörning.
30. Surfa i Australien.
31. Bli hetast på Stureplan.se
32. Sno något.X
33. Ta studenten. X
34. Ligga med en person av samma kön.
35. Bo utomlands. X
36. Gifta sig rikt.
37. Bli vältränad
38. Göra en porrfilm & sedan läcka den på internet.
39. Släppa en låt.
40. Festa som en rockstjärna
41. Klippa av sig håret.
42. Lära mig flytande engelska. X
43. Plugga utomlands.
44. Ligga med någon som är minst 25 år äldre för att tro att det ska hjälpa dig upp i kärriären.
45. Skilja dig.
46. Festa på Ibiza.
47. Skaffa körkort.
48. Lära sig av sina misstag. X
49. Ha en relation med en person av samma kön.
50. Göra det som gör dig lycklig & bara tänka för stunden. X


Dagens roliga!

Imorse vaknade jag halv 11 och var jättepigg!!! hur sjukt?? Aja så skrev jag på FB om att jag inte hade nåt att göra!!! Så fick jag ett sms från Krille om att vi skulle ta en promenad och då träffar vi på min farmor som var ute med hunden och hon frågar: Jaha är det här din pojkvän?
Vi båda höll på att dö av garv haha;)

Fest igår!

Det blev en liten spontan utgång ikväll med mamis och papis kompisar:P Blev att dra till klubben och dricka lite gott fick även stå i baren!! askul ju!! Och alla tyckte jag var en bra bartender:D Kanske ett framtids yrke??? hmm...nu fick jag nåt att tänka på;) Haha men jag är ju för dålig på att ta bilder måste verkligen börja med det;)

Hmm...????

Va? Skulle inte jorden gå under idag?? Jag har då inte märkt nåt. Galna professorer och deras teorier. Jag tror inte att jorden går under på ett tag iallfall!!! Det är ju galet att ens tänka så och snart får vi väl se om han låser in sig igen och kanske förutser att jorden aldrig kommer gå under det vore ju underbart;)

Dagen!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men jag har typ ätit frukost och vart ut med hunden. Och imorse höll jag och min bror försova oss!!! Han skulle till skolan och med bussen kl 07:36. Vi vaknade kl. 07:20!!! Så han fick vakna fort och äta fort. Förlåt lille bror det var mitt fel!!! Men vi hann iallafall;) Senare idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på det går ju inte att sola heller för det blåser såå mkt!!!
Min frukost idag^^

Dagens outfit^^

Mitt nya linne från H&M 49:-
Jeans Fornarnia

Blir mer jobb på birka!!!

I Lördags när jag jobbade så kom typ chefen fram och frågade om jag kunde jobba den 26-29 maj!!! Det e självklart sa jag och det ska bli såå kul att få jobba igen. Hoppas bara det e med samma människor som den förra gången. Dom sa att i den andra gruppen var det inte samma sammanhållning som det var i den jag var i nu!!! och det märktes när det kom en annan kille från det andra shiftet han var lite förvirrad och lite sur:( Men han var rolig att jobba med ändå;) I lödags kväll så jobbade vi som vanligt men på den sena sittningen var det ett killgäng på min station och en kille fråga om jag ville träffa honom efter jag slutat jobba:S Han var ju snygg och så men nja...Sen kom vakterna två gånger och sa till killgänget att sluta prata så högt för det störde några andra på min station. Haha det var lite kul. Samma kväll så vände vi även tillbaka till Stockholm och då blev det kaos mellan gästerna som frågade varför vi vänt tillbaka!!! Jag tror jag fick över 100 frågor!!! Men aja vi kom till slut till Åland. Samma kväll så var det även en tant som svimma!!! Så det blev lite tokigt den här Lördags kvällen och då var det nice när vi fick sitta och vika servetter ( lite övertid pengar där) vi fick ta ett glas med ÖL och ett glas med cola och kolla på Melodifestivalen så det blev en nice kväll tillslut;)

Jobb!!!

Jag börjar bli liite trött på att alla omkring mig får jobb inom industrin;) Nu har till och med Krille min kompis fått jobb på getrag!!! Grattis till han!!! Men jag funderar på att skita i o söka nå mer industri jobb när jag ändå inte får dom!!! Jag kör på detta servitris jobb som jag fått istället!!! Jag menar det e ju inte många som får chansen att jobba på ett kryssningsfartyg:) Även om det inte är mkt jobb så e det en bra erfarenhet. Sen kanske det är menigen att jag ska jobba som servitris!! Fast det bästa vore nog att gå en bartenderutbildning och bli bartender!! För det e det jag vill men dom e ju superdyra!!!;)

Aja vi får se vad som händer!!!


Dagens låt!



Jobb ombord!!!

Jag är hemma nu efter 4 dagars jobb på Kryssningsfartyget Birka Paradise. Först blev det en heldag i stockholm med en as god frappe i solen sen blev det att jobba för hela slanten;) Här nedan kommer lite bilder från mina 4 dagar;)

Jobb på Birka Paradise!!!

Jao i förmiddags ringde dom från birka och sa att dom behövde en servitör till A la Carte!!! Så det var bara att boka tågbiljett och jag åker imorgon kl 06:26;) upp till Stockholm!!! Ska väl först fixa läkarintyg för sjöfolk och sen glo på stan om jag hinner;) Sen bär det av ner till slussen där Birka kommer in:) Sen blir det att ''mönstra på'' tills på måndag. Då jag kliver av båten;)

Sätter upp en bild på mitt nya hem dom kommande 4 dagarna;)


Heldag i Stockholm!!!

I Söndags blev det som en liten heldag i Stockholm. Först blev det så att jag fick äta min frukost i bilen på vägen till sthlm. För att jag skulle duscha och platta håret här hemma. När vi kom fram så var lite typ 2 timmar för tidiga så vi gick på lite affärer där jag fick ett par nya skor och en topp av min snälla Papi;) Så här efteråt så skulle jag nog köpt en till topp hihi:) Sen åkte vi in till Viking Line terminalen och satte oss och sola på det där stora berget till båten hade lagt till sen var det dags för mig att stiga på båten. För en liten rundtur ''bakom kulisserna'' och sen väntade en liten jobb intervju:P När gästerna skulle på fick vi gå av;) Sen var det bara att åka hem igen och ta det lungt och kolla på BB.


Dagens outfit!!


Dagens låt!!



Cruising i dag!!!

Idag kommer det en hel del bilar hit till lilla Köping. Det är nämligen cruising med massa fina bliar från alla möjliga håll!!!! Kul!!! Blir väl kanske att åka i Papis bil en vit cadillac 67;) Sen ska vi väl äta ute oxå:)


Bio!!!

Det blir att gå på bio ikväll med brorsan;) Det blir att kolla på den här som visas nedanför;)


Sommar promenad med hunden!!!

Det var super fint väder vid 2 så tog ut hunden på en liten promenad. Tog lite bilder samtidigt;)



Dagens outfit!


Svarta leggings, Svart linne och Aprikosfärgad skjorta;)


Dagens låt!



6 maj 2011

Hmm.. vad ska man hitta på idag?? Har typ nyss kommit in från att varit ute med hunden. Det eär ju lika kul som alltid när hon hoppar efter andra hundar som en liten känguru;) Sen ska jag väl ta in tvätten och kanske sola lite^^


Min frukost idag!!!

Den består av en björnbärs yougurt och ett glas med äppeljuice;)


Dagens låt!!!




Ska köpa från H&M!!!

Orange Bikini 129:-


Shorts 99:-

Jumpsuit 99:-( jävlar om inte denna sitter bra)

Linne 49:-


Dagen jag lämnade Cyprus!!!


Här är stället jag jobbade på först alltså China house.







Ny Skjorta!!


Hittde den här på Gina Tricot i E-tuna för bara 49:-!!!! Super Nice!!! Äskar skjortor måste köpa fler:) så jag slipper låna av min bror^^

Dagens Oufit!!!




Morfars gamla skjorta
Rosa linne
Gråa leggings

Dagens låt!



Dagens låt!!



Bojkotta spotify!!!

Just nu har jag lust att göra det! Dom har börjat tagit bort låtar som jag lyssnar mycket på!!! Bara för att jag har free account!!! hur sjukt???!!!!

♥ 


Intervju idag!!!

Håller på att göra mig redo för en jobbintervju. Och om typ en halvtimme kommer papi och hämtar mig så åker vi till Västerås där intervjuerna är!!!

Sjukt nervös!!!

Nu börjar jag bli lite nervös för det jag ska på imorrn!!! Men jag har förberett mig(tror jag). Sen får vi väl se hur det går!!! Men hoppas det går bra!!!


RSS 2.0