På väg i bussen!

Sitter i bussen (eller heter det PÅ bussen aja skit samma) på väg till Stockholm där jag ska shoppa lite mer! Jag spenderade ganska mycket pengar i Ullared! Men det var det värt så jag får väl en chock sen när jag ser kontot haha^^ Men jag ska inte bara shoppa jag ska jobba oxå! På Cinderella som vanligt:P Ända tills på Lördag ska jag vara där! Men blir nog till Söndag.

Jaja nu ska jag läsa lite tidningar och bara chilla innan vi kommer fram vilket är om en timma;)

Är på väg till tågstation för att åka vida...

foto0288 (MMS)

Är på väg till tågstation för att åka vidare till Västerås;)


Sitter i bilen på väg hem från ullared och...

foto0286_001 (MMS)

Sitter i bilen på väg hem från ullared och käkar lite snacks! Det har varit en rolig resa med många nya inköp hehe! Bland annat den ponchon jag har på mig på bilden! Och imorrn blir det att packa igen! För jag ska dra till Cinderella och jobba:DXX


Är i Ullared med familjen! Vi har redan va...

foto0285 (MMS)

Är i Ullared med familjen! Vi har redan varit 2 gånger! Hihi;)<3


Sitter fortfarande i bilen och har kommit ...

foto0245 (MMS)

Sitter fortfarande i bilen och har kommit halvvägs! Har försökt att sova lite med det är ju totalt omöjligt! Sen är det så mörkt att jag inte kan läsa min tidning! Smart där! Köpa en tidning när man ska åka på natten haha;) XX


Sitter nu i bilen och nu är vi på väg! Til...

foto0284 (MMS)

Sitter nu i bilen och nu är vi på väg! Till Ullared!


Om ca 3 timmar sitter jag i bilen på väg n...

foto0179 (MMS)

Om ca 3 timmar sitter jag i bilen på väg ner mot Ullared för shopping och mys med familjen! Just nu ligger jag och försöker sova samtidigt som jag lyssnar på musik kanske inte en så bra kombination hehe! Xx


Dagens Outfit!


Mina nya shorts och nya stickade tröja;)
xxx

Sugen hund!

Sitter här och käkar lite chips och min hund sitter här brevid o gnäller och tigger^^ haha hon e så söt så hon får ju smaka.

Hej!

Har nyss varit iväg och handlat till den lilla avfärden som sker klockan 3 i natt;) Har köpt den nya veckorevyn som jag inte tänker öppna förrän ikväll. Senare ikväll blir det mys med familjen.

XX

Blue!


Stickad tröja H&M!
Jeans Gina Tricot!
XX


Dagens outfit! Topp och leggings från Gina...

foto0278_001 (MMS)

Dagens outfit! Topp och leggings från Gina Tricot samt kjol från H&M! Xoxo


Färgat håret!

Jag har idag färgat rött! Fast jag hade rött från början men den hade börjat växa bort!;)

Kanske inte syns så bra på bilden:) 

Klädvalet för idag!


Topp H&M, Linne Gina Tricot och leggings från samma!

Godmorgon!

Nu har jag bokat färdigt allt som ska bokas sen ska jag ju färgra håret och packa sen är jag redo för avfärd! Ok kanske måste sova natt men sen imorgonbitti blir det att åka till tåget!;)
Det blir även lite shopping idag!


5 på morgonen

Har inte kunnat sova! Helt stört! Vi får väl se om jag somnar eller inte?! Berättar senare idag:P

Rolig hemma video av Selena och Demi!
Älskar sånna här videos!

Oh yeah!

Då klämmer vi in lite jobb i schemat för denna vecka samt nästa vecka:P För dom ringde från Cinderella och jag ska alltså jobba där från Torsdag till Tisdag nästa vecka sen blir det att åka hem sen åka iväg igen till helgen på den hemliga resan och veckan efter det blir det fjällen som gäller!;)
Så man kan ju säga att jag har ganska mycket att göra dom sista veckorna nu!


Äta!

Var in till stan idag! Skulle leta bok åt Mami! Men hittade tyvärr inte den men så e det! När jag tänkte gå till H&M så började det spöregna så blev inte så sugen på att gå ända dit då jag gick till Papi's jobb och fick åka bil hem! Skönt värre;) Har redan börjat tänka ut vad jag ska ha med mig upp till fjällen! Men hur ska hela mitt liv få plats i en resväska som dessutom inte får väga mer än 23 kilo! Åh herregud! Jag kommer få övervikt ju!
Aja det fixar sig nog;)

Jag ger er dagens klädval medans jag är på...

foto0271_001 (MMS)

Jag ger er dagens klädval medans jag är på väg in till stan!


Säger godnatt och Sweet Dreams!

foto0269 (MMS)

Säger godnatt och Sweet Dreams!


Ny kamera?

Funderar på att köpa en ny kamera men vet ej vad jag ska ha för nån? Vill ha nån som är bra och prisvärd;) Min andra har ju gått sönder:( Så nu har jag bara en mobilkamera men det går ju med den med;) Eller så kanske jag ska önska mig en av Mami o Papi i jul?! Vi får se!

Gillar denna header men den blir för stor att ha som header:(

W.T.F?!

Jag har inte haft nån lust att blogga dom här senaste dagarna, vet inte varför? Men ibland har man sånna perioder! Kan bero på att jag tänker för mycket eller på en speciell person som jag tror aldrig kommer finnas i mitt liv igen, som han gjorde förra sommarn(2010)! Jag hör hört att man ska skriva av sig ibland det gör jag nu! 
Men det blir nog mer bloggning imorrn för då har jag fått ett uppdrag av Mami;) Sen ska jag ju flytta norrut snart! Hujedamej! Vad kallt det kommer bli!:P Men så kul!! Sen är man där uppe i några månader som jag hoppas kommer gå fort för sen drar jag iväg till värmen!

Fint med snö ju!♥

Börjar äntligen få ordning på bloggen efte...

foto0244_001_001 (MMS)

Börjar äntligen få ordning på bloggen efter designbytet:p snart ska jag sova men lyssnar på musik just nu! Xoxo


Haha!

Kolla vad jag skrev på våran brevlåda;)

Det ska stå ''Kallt''!

Guud! Har köpt såå mycket nya kläder och smycken med mera! Ska försöka visa allt nån dag! I slutet av denna månad blir det ännu mer shopping då jag ska iväg till... Ja det är en hemlis än;)

Såå snygg!
XX Linduur!



Drygt!

Det är så himla drygt att bara vara hemma! Det jag gör på dagarna är att gå upp, gå ut med hunden, äter samma frukost, kollar tv och datorn, kollar mer tv, kanske åker in till stan för att köpa en cola, går hem kollar ännu mer tv sen går jag och lägger mig!
Så här har dagar na sett ut sen ja dom slutade ringa från båten!
Men det ska det minnsan bli ändring på! För snart flyttar jag upp till fjällen för att jobba som bartender! Sen efter det så SKA jag hitta ett jobb på Cypern! För att få hänga med min fina vän M. Ska bli såå kul. Jag ska dra ner dit i typ april eller maj och söka jobb;)
Im comming home!♥

XX Linduur!


Vaknade nyss efter en natt men konstiga dr...

foto0265 (MMS)

Vaknade nyss efter en natt men konstiga drömmar haha:p nu sitter jag o kollar tv och har nyligen ätit frukost! Snart ska jag gå ut med hunden:)


Fyra nätter i rad nu har månen lyst in i m...

foto0254 (MMS)

Fyra nätter i rad nu har månen lyst in i mitt rum och förstört my beauty sleep! Haha


So much to do!

Vaknade idag av att väckarklockan ringde typ vid kvart i tio. Drog iväg till Västerås för att shoppa ett halsband jag spanat in länge men kom hem med mycket mer än så haha:P Visar allt imorrn:P Har nyss kollat på en spännande serie vid namn Unforgettable! Nu blir det Sex and the city!

Cypern 2010/2011 in my ♥
XX Linduur!

Gjorde ett test nyss i en cosmotidning jag...

foto0263 (MMS)

Gjorde ett test nyss i en cosmotidning jag hittade och det här blev jag haha! Stämmer bra^^


Nya inköp!

Jag hade egentligen inte tänkt köpa nåt idag på shopping turen till Erikslund! Men det blev en hel del;) Kolla in här nedan;)

Min nya mössa såå snygg!

Ett par till fjäderörhängen;)

En tröja att mysa i uppr i fjällen:P

Lång skjorta:P
Xoxo Linduur!

Kolla på den här!

Den är superrolig!


Just nu är jag på väg till Västerås för at...

foto0244_001 (MMS)

Just nu är jag på väg till Västerås för att shoppa lite! ;) Xoxo Linduur


Fler än jag?!

Det har varit fullmåne de senaste två nätterna. Jag kan verkligen inte sova när det är fullmåne. Så jag undrar om det är fler som bara ligger och vrider sig?!

Xoxo Linduur!

Dagens outfit!



Xoxo Linduur

Tjo!

Har hållit på o krångla med min design som nu blev så som jag ville ha den! YES!

Senare idag ska jag iväg och shoppa lite med Mami! Sen blir det bara myyys!

Lekte lite med bilderna!;)

Xoxo Linduur!


God kväll!


Idag har jag inte gjort så mycket blev kebab till middag! Mmm gott!;)

Godnatt!

Hej!

Ville bara säga godnatt och tacka min familj som stöttar mig i allt jag hittar på jag är såå sjukt tacksam för att jag har dom.

Har bokat färdigt allt för det var ganska mycket som skulle bokas först tåg till Västerås, buss till Arlanda, flyg till Östersund, sen blir det taxi till Östersunds busstation för det gick inte bussar från flygplatsen, sist blir det en 3 timmars bussresa till innan man är framme-_-. Så mycket att boka haha;)  Men billigt blev det:P

Sista blomman eller?!
Så godnatt ;)

Dagens outfit!


;)

Mina skoor!


Försöker laga mina skor! Haha^^

Ok!

Jag vaknade kl.10:30 av att det ringde på mobilen det var om ett jobb som bartender. Uppe i Funäsdalen!!! Jag fick det!! Så jag åker upp dit den 4 november!

Men det är bättre än att lägga ut typ 10 000kr på det andra jobbet som jag ändå inte vill arbeta med för det var som servitris på Royal Carribien båtarna men jag vill ju jobba som bartender och om det inte känns rätt ska man väl inte åka?! Jag låg uppe hela natten och valde fram och tillbaka!

Men nu har jag bestämt mig nu kör vi på Funäsdalen! Kallt och jävligt kommer det va men såå kul!


Åhh hatar rubriker!

Men det blev iallafall en galen utgång i Lördags haha! Vi var o förfesta hemma hos min kusin sedan drog vi vidare till hantis där det nåt band som spela sen slutade kvällen hos en kompis där jag oxå däckade haha;)

Utgång ikväll!

Det här har jag på mig ikväll när jag ska ut och festa lite!

Xoxo Linduur!

Sitter med tha family på latifa och käkar ...

foto0236 (MMS)

Sitter med tha family på latifa och käkar och dricker gott! Xoxo Linduur!


Busy!

Det blir mycket att göra nästa vecka inför ja det som ni inte får veta än!;) Så nu ihelgen blir det att bara ta det lungt och vara med familjen så mycket som det går:)


Xoxo Linduur!

Nya namnet!

Jag har ett nytt namn på min blogg! Varför jag har det är för att när jag ringde och berätta den hemliga för min mormor så sa hon: ''Ja du måste ju vara född med vingar'' och jag tyckte det passa som namn på min blogg;)

Xoxo Linda!

Hemlis!

Vilken bra morgon det har varit! Vaknade vi 11 och klädde på mig och tog en sväng med hunden! Det tog jättelång tid innan vi kunde ens gå upp för gatan här för våran granne längst ner på gatan håller på att borra nåt så var det jättestora lastbilar som såklart skulle byta plats eller nåt när jag kom där med virrpannan själv! Haha aja nu har jag diskat lite sen blir det att damsuga lite sen ner på stan för att fixa lite grejs;)

Så här såg jag ut på en sak som hände igår men tänker inte berätta allt nu för det är inte riktigt klart än;)

Ja blev lite trött på att vänta haha:)

Xoxo Linduur!

Nu!

Sex and the city sen gå och lägga sig;)

Xoxo Linduur!

Ny tischa!


Wild child!
Gina Tricot!
Xoxo Linduur!


Fint rum!

Håller just nu på att möblera om lite på mitt rum så att sängen inte ska stå ivägen för elementet;)

Xoxo Linduur!

Outfit för dagen!


Xoxo Linduur

Godmorgon!

Idag blir det ännu mera jobbstuff;) Började med att snooza för länge som vanligt! Sen blev det en tur med hunden! Sedan en god frukost.


Xoxo Linduur!

Busy day!

Har haft ganska mykcet att göra idag så det har inte blivit så mycket bloggande. Jag har hållit på med lite jobb sökande. Vaknade imorse gick ut med hunden åt lite frukost hängde lite tvätt. Sen frågade jag Papi om han kunde skjussa mig in till stan för jag skulle gå till bibblan för jag skulle skriva ut och scanna lite saker. Sedan gick jag och handlade lite. Sedan gick jag hela vägen hem. Rätt skönt faktigskt;) Nu ligger jag här och slappar framför Jims Värld:P

(bild från google)


Fan också.

Igår när jag skulle ta av mig mina skor så gick dom sönder! Så jävla synd jag gillade verkligen dom:(

Blä! Så tråkigt!:(

Xoxo Linduur!

God morgon!

Imorse vaknade jag lite tidigare än igår jag vaknade kl 13.00 idag! Ok inte helt perfekt men glömde ställa klockan hehe. Men jag har hunnit mycket denna timme jag har varit ut med doggen, duschat och städat samt ätit en god frukost;) Senare idag blir det att kanske åka till västerås:) För lite shopping:P

Xoxo Linduur!


Dryg jobbhelg!

Det har varit så sjukt mycket på jobbet! I fredags så var det nog säljrekord eller nåt? För folk Handlade som galna att glasen nästan tog slut! Vi fick till och med ställa ut halv varma glas. Det enda man gör när man jobbar sm jag gör är äter, sover, duschar och jobbar! Sjukt att det varit så nästan hela sommaren och nu på helgerna är det som en vanlig sommarvardag gånger 3! Fast det är ju sååå sjukt kul!!!!!


Xoxo Linduur!

Synd om hund!

Jag vaknade kl. 14.10. Då Papi kom hem från jobbet. Då hade jag inte ens varit ut med hunden:( Det måste bli lite skärpning på att sova så länge som jag gör! Men Nella som min hund heter låg ju oxå o sov så hon led ju inte iallafall^^ Men fy jag måste börja gå upp tidigare och lägga mig tidigare! Så imorrn ska jag fan gå upp halv 11!

Sen har jag varit och handlat med Mami!

Har börjat druckit ramlösa varför vet jag ej men jag blir bara sugen på det! Haha^^ 

En bild på min hund!

Xoxo Linduur!

Mycket nya inköp!

Har glömt bort att visa vad jag shoppat. Det är ganska mycket kläder!

Marinblå myysig tröja. H&M.

Brottarlinne! H&M.

Transparent skjorta från Cubus!

Långt brottarlinne H&M.

Linne med knappar från H&M.

Dance as if you don't care! Står det på detta linne från Gina Tricot.

Mina to die for örhängen!

Ett par döskalleörhängen som inte är så döda! Dom ville inte vara still när jag skulle ta bilder haha^^

Nagellack!

Ursäkta kvaliten på bilderna dom är tagna med min mobilkamera. ''Då jag är mellan två kameror'':P

Xoxo Linduur!

Jobb helg!

Ihelgen har det varit ännu en jobb helg med massor av jobb på Cinderella! Så nu ska jag chilla med några tidningar! Skriver mer imorrn om helgen.

Sitter på tåget hem nu och har hamnat brev...

foto0199 (MMS)

Sitter på tåget hem nu och har hamnat brevid 2 väldigt busiga småtjejor och tror att dom håller på o driva deras pappa till vansinne haha! När jag kommer ska jag bara chilla känner att jag har träningsvärk i hela kroppen ;)


Sitter på centralstationen och väntar på t...

Sitter på centralstationen och väntar på tåget med en smirnoff ice! Så drygt trodde att det fanns platser kvar på 6 tåget men nu får jag ta 7 tåget så är väl hemma typ vid halv 9:( blä säger jag bara!


Hemgång idag! Sjukt nice! Blir väl först l...

foto0196 (MMS)

Hemgång idag! Sjukt nice! Blir väl först lite shopping i stockholm sedan ta tåget hem!


RSS 2.0