Sitter och käkar på jättestora ahlgrens bi...

foto0053 (MMS)

Sitter och käkar på jättestora ahlgrens bilar visste inte att dom va så stora nuförtiden:p jaja sitter på bussen på väg hem för att packa och dra vidare till arlanda och cypern men min kära Mami! Ska bli sjukt kul och skönt med lite semester! Har nu när jag tänker efter inte haft det sen typ juni förra året då jag var till turkiet med min kusin;)Så det ska bli nice! Xoxo Linda


Gud vad det var segt på jobbet igår trots ...

foto0052 (MMS)

Gud vad det var segt på jobbet igår trots mkt folk så kändes det som om det var folktomt! Imorse fick jag ett sms av Mami! Dom var på väg till Stockholm för att gå på Skantzen och göra sånt kul! Dom hann även med att träffa mig en stund oxå när jag var iland! Så det blir en rätt bra dag det här! ;)


Äntligen! Nu har jag och mami bokat resan ...

Äntligen! Nu har jag och mami bokat resan till cypern och protaras! Ska bli så sjukt nice! Men först väntar ett par dagar med jobb på cinderella!;)


Visst är det en fin soluppgång på bilden a...

foto0049 (MMS)

Visst är det en fin soluppgång på bilden alltså! Den är tagen i protaras;) ne nu måste jag sova ska ju boka resa tidigt imorrn bitti sen ska jag vidare till stockholm och ut på ålands hav för lite jobb sen efter det blir det cypern igen! Btw så har jag 2 nasty tvestjärtar på mina gardiner! Hoppas det inte finns fler! Men jag låter dom leva så länge tills dom börjar röra på sig eller nåt creapy! Puss o godnatt xoxo


Grabbarna Grus Barskola! Aya Fucking Napa!!













Jag låter bilderna tala för sig själva ;)


Sitter just nu och väntar på att få gå på ...

foto0045 (MMS)

Sitter just nu och väntar på att få gå på planet som ska ta mig till cypern, värmen och en bartenderkurs;) längtar tills ikväll då jag får träffa mina vänner som jobbar kvar där nere!


Raggarna har egen linje in till färjan! Ga...

foto0042_001 (MMS)

Raggarna har egen linje in till färjan! Ganska coolt;)<3


Jag färgade mitt hår igår och jag färgar t...

foto0039 (MMS)

Jag färgade mitt hår igår och jag färgar tydligen med hela kroppen haha


Den här bjuder jag på haha! Ska ut på ålan...

foto0031 (MMS)

Den här bjuder jag på haha! Ska ut på ålands hav imorrn för att jobba;)


Nu blir det att bada i poolen!

foto0028 (MMS)

Nu blir det att bada i poolen!


På mitt jobb som det finns massor av glas ...

foto0025 (MMS)

På mitt jobb som det finns massor av glas så är jag känd för just detta som har hänt på bilden haha


Sitter på ''playan'' och kollar på bilar s...

foto0027 (MMS)

Sitter på ''playan'' och kollar på bilar som ska till power meet i västerås i helgen! Var nyss hos mormor & morfar oxå! ;)


Varmt idag!!!

Idag har det vait superbra väder!!! skönt att man e ledig så man kan njuta av det!!! Snart ska jag gå ut med min hund!! sen ska jag försöka få med familjen ut och äta lite gott;) Jag kommer ju inte träffa dom på 2 veckor ju!! Fick en komentar av en tjej som sett mig bakom baren på cinderella i funclub!!! Sjukt kul ju!! Om ni skulle se mig bakom baren eller någon annanstans på båten kom gärna fram och hälsa;) det e bara kul^^

Hittade denna i en chips påse^^

Min hund i solen!!

Insåg att jag inte bloggat på 2 veckor! Me...

foto0024 (MMS)

Insåg att jag inte bloggat på 2 veckor! Men jag kan säga att jag har haft fullt upp men jobb! Och nästa vecka ska jag ju åka iväg till cypern för att gå min efterlängtade bartenderutbildning!


RSS 2.0