Oj!

Nu har jag fått en till tid för intervju på Cindirella. Men hoppas på den andra oxå. Men visst hade det varit nice att jobba lite på ett fartyg som cidirella!!!;) Vi får väl se hur allt går;)

Valborg!!!

Vad ska alla göra nu idag?? Ska ni gå på nån brasa eller kanske åka på Sala cruisingen?? Jag ska gå o kolla på nån brasa:P Och äta go tacos. Bara ta det lungt;)

Förra årets brasa


E-tuna idag!!!

Idag var jag och familjen till E-tuna för lite shopping. Jag handlade en aprikosfärgad skjorta 49:-, svart linne 99:- och ett par svarta leggings 99:- på Gina tricot och en gul klänning 99:- på Cubus. Jag har inga bilder som vanligt men ska ta lite bilder sen:P  


En liten tjej med en jävla attiyd! Dagens låt!!!



Smileysar!!!

Här kommer en länk på hur man får smileys till sin blogg;)

http://www.bloggdesign.nu/?p=articles&c=1&id=45 


Nya skor!!!

Dom här skorna är det nästa inköp jag ska göra!!! Visst e dom snygga???;) Skopunkten 299:-


Suuper glad!!!

Efter jag kommit hem från rundan med Mami så rinde Proffice till mig och sa att jag blivit kallad till intervju för ett Maskinoperatörs jobb här i Köping!!! Sjukt kul ju!!!! Så ska dra till Västerås på Måndag!!!


Wish me good luck!!!!;)


Fire burning!!!

Jag och Mami var på väg hem när vi såg att det brann i en av byggnaderna vi åkte förbi!!! Så vi ringde 112!!! och här är artikeln som skrevs;)

Brand i industrilokal misstänks vara anlagd

Inträffade på fredagseftermiddagen.

Vid halv sex-tiden på fredagseftermiddagen började det av okända anledningar att brinna i en övergiven industrilokal mittemot Yara i Köping.

Räddningstjänst kom snabbt till platsen och fick branden under kontroll. I nuläget misstänker man att branden kan vara anlagd då man funnit tre eldhärdar.

Ingen skadades i samband med händelsen.


http://www.magazin24.se/koping/2011/04/29/mork-rok-vallde-over-koping 



The royal wedding!!!

Jag sitter här och kollar på bröllopet mellan Kate och William. Det är verkligen fint gjort lika fint som det bröllopet som var förra året mellan Victoria och Daniel. Fast då tycker jag att Kate har finare klänning;) Idag blir det nog att bara ta det lungt och fortsätta kolla på detta bröllop.



Miss my girls!!!

Kärlek;)


Dagens låt!!!;)


Ruggigt bra låt;)

I got a one way ticket to the dancefloor, bottles in the air it's like a rainstorm;)♥

Tjo!

Jag har nyss kommit hem från att ha gjort massor. Ska börja med att papi väckte mig halv elva imorse-_-. lite tråkigt att jag inte fick sova längre:P så det var bara att gå ner och äta frukost, gå ut med hunden och duscha. Sen skulle jag tydligen städa badrummet yuk!! Men det är bara att göra det jag menar jag bor ju här hemma gratis så det är bara att göra det:) det påminner mig om att jag ej tagit in tvätten idag hihi jag måste ju ha nåt att göra imorrn oxå;) eller hur?? Sen bar det iväg in till stan på cyckeln men när jag kommit till sjukhuset så hoppar min kedja igen!!! så jag ställer den vid badhuset så får jag gå till musikskolan och hämta min lillebror:P sen gick vi runt lite i stan i det fina vädret:P efter det så drog jag, mami och bröderna till kebab house för att käka lite gott:P Det blev även en tur till HM där jag träffa mina kusiner som blivit stora vart har jag varit liksom;) haha!!! efter det vidare till mormor som kommit hem från sjukhuset:D Sen vidare tillbaka till badhuset för morfar ville hjälps mig med min cyckel det gick bra tror jag den höll ända hem;) nu sitter jag här och väntar på att BB ska börja;)

Självklart inga bilder fy på mig!!!

♥ 

Möte över!!

Nu har jag varit på ett möte inne i stan:P Det gick bra;) Har även varit ut med hunden lämmnat in paket åt Mami:) Nu sitter jag här och lyssnar på musik som är liiivet!!!!



Inga bilder!!!

Märker att jag borde ta lite mer bilder att sätta ut här på bloggen;) Det blir ju lite tråkigt annars;) Får köpa lite batterier.

Sen ska jag till Ullared på Fredag med the family. Då kanske det blir lite bilder:P Ska bli så mysigt o komma iväg lite;) Vi ska sova i stuga och mami ska väl gå in på G-kås 10 gånger;)



Oj!Oj!Vilken påsk helg!!!

Den har helgen har nog varit den roligaste helgen sen jag kom hem från Cypern!!! Det har hänt såå sjukt mycket!!! Till att börja med har jag festat två dagar i rad eller ja den ena kvällen jobbade jag oxå;) Sen har jag varit i E-tuna med familjen. Sen har jag även firat min kusin som fyllde 18 år och min Morbror;) roligt att träffa släkten lite;) har även hängt lite med mina vänner♥ Så jag har faktigskt haft fullt upp ihelgen:) Känns skönt att vara lite upptagen nån gång och inte bara sitta hemma och deppa över att jag inte har nåt jobb men idag ringde de från manpower och tänkte erbjuda mig en jobb intervju men så e det ju den här lilla detaljen att jag inte har något körkort som är i vägen och det blir jag såååå less på!! Efter jag deppat lite över det får jag ju självklart världens peppande sms av min Mami och då blir allt så mycket bättre:P Hon och min familj får stå ut med att jag bor här och på mina tokiga ideer som till exempel att flytta utomlands i 8 månader;) jag är bara så tacksam över att jag har dom och släkten bakom mig!!!


Tips någon??

Jag är så himla trött på att mina leggings alltid går sönder!! jag har nog provat alla som går att hitta i affärerna är det någon som vet någon bra sida??? Eller är det bara så att dom går sönder hela tiden!!!^^


Summer or what??!!!

Det är såå sjukt fint väder ute nu!!! Idag har jag städat och solat och varit på handläggar möte på AF. Det gick bra dom sa att jag skulle söka jobb inom industrin för att det gått uppåt. Sen var jag ute och sparkade lite boll med min bror. Ikväll ska jag kolla BB sen gå och lägga mig för jag måste upp tidigt imorrn för att gå på ett till möte!!! mycket på gång alltså;)


Aja see ya!!!

Hej bloggen!!!

Det var ett tag sen jag var här inne och mycket har hänt sedan dess. Den största händelsen är väl att jag flyttat hem till Sverige igen och bor nu hemma med mina föräldrar. Det känns ju att bo hemma igen. Men min cypern tid är nu över. Jag kommer självklart åka dit på semester någongång i sommar. Jag har träffat dom mest underbara människor man kan tänka sig och dessutom lärt såååå sjukt mkt. Jag har varit hemma i två veckor snart och på söndag åker min familj till sälen och jag blir hemma med hunden på grund av att jag har ett möte med AF på tisdag det känns lite tråkigt men det e väl så...

RSS 2.0