Sitter och väntar på att jobbet ska dra ig...

foto0381 (MMS)

Sitter och väntar på att jobbet ska dra igång! Har jobbat snart 6 av 10 dagar! Sen hemgång och lite shopping!;)


Fy så mätt jag är! Har precis ätit lunch d...

Fy så mätt jag är! Har precis ätit lunch det blev en biff med klyftpotatis såå sjukt nice! Ska väl fortsätta shoppa lite sen ska jag börja dra mig till bussen och Cindy!!


Lite details från min outfit;) sitter på t...

foto0378_001 (MMS)

Lite details från min outfit;) sitter på tåget på väg till Stockhom för att jobba lite eller ska vara borta i 10 dagar! Har inte haft tid o blogga dom senaste dagarna för jag har packat och fixat plus att vi hade en liten julafton igår:) fick bland annat en kamera som är jätteliten och lila. Ska försöka sätta in en bild på den sen:) puss hej!


Hit the lights!



Mys med pepparkakor o mjölk!♥

Sitter här och myser lite med att kolla på några bloggar samtidigt som jag käkar peppearkakor och mjölk! Gott! Fast jag tror att jag fått min lillebrors påse med lite roliga former på pepparkakorna;)
Vi har nyss varit ut på en shoppingrunda! Jag hittade lite fler julklappar och lite julklappar åt mig själv:)

En bild från imorse när jag var ut med hunden!


Klappverkstad!

Hej!

Just nu håller jag på att slå in lite julklappar till min kära familj! Var nyss på en liten shopping tur med Mami! Vi letade lite julklappar! Jag är äntligen färdig med mina! Nu har jag bara ett besök till arbetsförmedlingen och lite packning eller okej det är ganska mycket som ska med men iallafall! Jag ska nämligen iväg och jobba på Cindy den 23 dec till 2 jan! Så det ska ju bli jättekul! Men lite tråkigt att vara ifrån familjen igen över jul och nyår! Men så är det!


Dagens!


Dagens outfit!
Kallar den för black!;)

Snöö!!!

Vi har ju fått snö nu iallafalll men det är ju ganska lite så det kommer nog smälta bort iannan julafton är är . Var ute med hunden imorse och ja det gick väl sådär halka och låg platt på marken och fick snö up i ansiktet. Illa! Sen såg jag ut som en snögubbe när jag kom in haha;)



Min hund som verkligen älskar snö! Hon hoppar runt och nosar överallt!


Städat!!

NU! Ser mitt rum GANSKA okej ut! Tycker jag men jag själv ser ut som ett vrak var ute och dansa lite meed kusinen igår! Vi hade jättekul! Min outfit såg mycket bättre ut än den jag har på mig nu!


4:e advent!


Så här till 4:e advent! Har vi fått våran julgran! Jag säger bara Mysigt!

Är på väg hem i snörusket det är faktiskt ...

foto0368 (MMS)

Är på väg hem i snörusket det är faktiskt ganska skönt ute! Lagom kallt;)


Gasbomb!

Sitter här och äter jättegod frukost. Sen kommer min hund in och sätter sig här brevid och släpper av 2 stora, högljudda fisar! Och dom här stank satan! Fy! Nu ligger hon i hallen och skäms haha! knäppa hund.
Aja nog om hunden!
Om en lite stund ska jag möta upp kusinen vi ska o shoppa lite o prata lite skit! Så jag måste börja göra mig iordning! Så att man ser lite bättre än nu!

Mitt lilla hjärta till gasbomb!

Tjo bloggen! Ligger här och försöker sova ...

foto0348 (MMS)

Tjo bloggen! Ligger här och försöker sova det går ju sådär kan jag ju säga sov en stund mellan 6 o 9 och nu kan jag inte sova smart va?! Nja inte riktigt. Snart är det fredag vad ska ni hitta på denna helg?! Jag ska chilla imorrn och på lördag är det party!! ;)


15 dec 2011!

Fy kunde inte alls somna igår kväll för jag drack en kopp kaffe klockan 8. Sen när man ligger där coh ska försöka sova så sätter alla dessa tankar igång och gör det ännu svårare och sova! Haha
Men vaknade när jag fick ett sms från A vid typ 11. Det gick ju inte att somna om efter det haha!
Nu sitter jag här och försöker lista ut vad jag ska hitta på idag?!


Så här ser mitt rum ut just nu! Kläder öve...

foto0363 (MMS)

Så här ser mitt rum ut just nu! Kläder överallt och har inte ens packat upp resväskan haha;)


Lucia!

Det är redan lucia! Sjukt vad tiden går fort!
Dagen har spenderats i Västerås med lite shopping! Och det blev lite shopping bara en klänning och ett par skor! Visst kunde jag köpt mer men jag behöver liksom inte nå mer kläder egentligen;) Men har letat efter skorna länge men är jag väl hittat dom i 38 så är dom för stora och glappar! Då blir man så där lagom sur:( Men får byta dom till ett par 37:or. Dom lär väl gå ut sig. Sen köpte jag en svart klänning den kostade bara 79 spänn! Som hittat liksom;)
Just nu sitter jag och käkar lite nudlar! Mums! Var längesen jag åt nudlar blev liksom trött på det efter sommaren 2010 då jag jobbade på Cypern på en kinaresturang. Så ja lite trött blev man. Men längtar fan efter deras sweet and sour (som man blev helt röd på tungan av) och deras kycklingwingar was to die for!!
Senare har jag no idea vad jag ska hitta på blir väl att cilla lite framför tv:n;)
 
Bjuder på den här!


Lussekattsbak!




Har bakat lussebullar med lillebror och mami! Nu har vi lite mys!

Dagens mys!




Topp Gina Tricot.
Leggings H&M.
Mössa Ullared ''What's up?''

12 dec 2011

Idag vaknade jag av att jag fortfarande låg uppe på mitt rum och glömt att gå ner till min hund! Ungefär klockan 11. Gissa om hon blev glad när jag kom ner! Lyckades somna om och sov till 12 sen var jag tvungen att och gå ut med lilla hjärtat.
Jag måste ha sett ut som bambi på hal is för jag höll på o halka säkert 5 gånger! Jaja grannarna får ju en show varje gång jag går ut iallafall;)
Nu håller jag på att kolla efter en ny säng vill ha en större för min är jätteliten! Har även betalt en lite försenad räkning!!
Senare ska jag och lillebror baka lite lussekatter! Ska bli nice. Måste passa på att vara med familjen nu när jag ska jobba över jul och nyår;) 

Mitt lilla kontor!;)

Vem diggar min bild?! Hade inget att göra ...

foto0346_001 (MMS)

Vem diggar min bild?! Hade inget att göra på jobbet i början av veckan så jag ritade den här:p nu sitter jag på tåget på väg hem igen! Men nu blir det inge mer jobb förrän den 23 december! Ska bli så nice med lite ledigt:)är helt slut efter denna helg;)


Pepparkakor och snö!!

Dagen har gått till att bara sitta framför TV:n ända tills jag tog tag i mig själv och började baka pepparkakor med brorsan. Med hjälp av lite kaffe packade jag även väskan och städade mit rum! Sen kom även den första snön lagom till vi var färdiga med pepparkakorna. Jag ska iväg och jobba imorrn på båten! Nu sitter jag och kollar på filmen Rumer has it! Ska snart gå och försöka sova!



Så godnatt♥

Vill inte!

Vaknade nyss och kom på att jag måste ut med hunden men det är såå sjukt kallt! Men jag måste ju snart står hon vid dörren med bena i kors! Haha;)

So see ya!


Chill dag!

Idag har jag bara tagit det lungt och fått sovit ut på riktigt inte massa klockor och sms från telefonen! Imorse hade jag 7 sms från en kompis. Men så e det. I Fredags var jag ute med min kusin och den kvällen kunde ha slutat bättre blev typ utslängd från en natt klubb och ja det är ju inte så kul men what ever?? Shit Happens!!! Aja så igår blev det att spendera dagen till att nyktra till och chilla. Sen han jag även med att klippa av mitt hår! Riktigt kort;)

Här ser ni vad jag TÄNKTE ha på mig i Fredags innan jag spillde min drink över mig själv! Ni ser även mitt nya snygga korta hår;)♥

Dagens outfit! Allt är från H&M utom halsb...

foto0329 (MMS)

Dagens outfit! Allt är från H&M utom halsbandet med fjädern på!


Så här gillar min hund att sova! Hon är li...

foto0325 (MMS)

Så här gillar min hund att sova! Hon är lite knäpp ibland haha! Så imorrn ska jag hinna med mycket! Jag ska förbereda för att ha en liten förfest här sen ska jag klippa av nästan allt mitt hår får se om jag vågar haha! Sen ska jag inhandla en massa gott! Hihi så nu måste jag sova godnatt puss på er!


I know!

En kompis skrev nyss till mig på FB-chatten att jag får min mail och sånt hackat för jag kollar på ''vuxen sidor''. Men hur ska jag kunna göra det??? När jag inte ens vet hur en dator funkar det är bara ett under att jag ens klarar av Facebook. Och för att tala om detta att blogga! haha;)

Inte den smartaste!

RSS 2.0