Dagens outfit! Har varit inne i stan och k...

foto0255 (MMS)

Dagens outfit! Har varit inne i stan och kikat lite på kläder kom hem med 2 par nya leggings och en svart långärmad topp:) lite baskläder:p funderar på att köpa ett par färgade jeans men vet inte vilken färg?!


Sitte återigen och väntar på att tåget ska...

foto0321_001 (MMS)

Sitte återigen och väntar på att tåget ska ta mig hem! Ska bli skönt att komma hem och nu är jag ledig nästa helg så det blir att gå ut o festa lite! Behöver fan det skaka loss lite! Har jobbat typ 2 månader i sträck nu känns det som;) har även hunnit handla assnygga kläder! Ska visa sen:)


Kaoz! Det kan man beskriva denna kväll! Me...

foto0319 (MMS)

Kaoz! Det kan man beskriva denna kväll! Men så nice med löning! Vet ej inte ens hur mkt jag fått i lön haha! Men jobbar tills på söndag sen går jag av o taggar inför nästa helg då jag är ledig! Puss


På väg igen!

Ja då var man på väg igen till den roliga båten för att jobba en lönehelg! Som alltid brukar sluta med att det är kaoz;) Både fredag och lördag! Så vi får väl se hur kul det blir!

Bjuder på denna bild haha;)

Dagens outfit!


Äskar mitt halsband med ett litet kors!

Onsdag!

Sov lite väl länge idag till 4! Haha det kallar jag för att sova ut men nu känner jag mig utvilad iallfall. Har tagit tag i lite saker som måste göras innan imorgon då jag ska iväg igen för att jobba på Cinderella.

Längtar tillbaka till värmen!

Snyggt med nitar!






Snyggt va? köpte nitar på dollar store och satte dit dom själv! Går att hitta i vilken pysselbutik som helst;)<3

Sitter i bussen på väg till centralen ska ...

foto0309 (MMS)

Sitter i bussen på väg till centralen ska ta tåget hem! Från ett jobbpass på Cindy;)


Inge jobb i helgen!

Jao det verkar som att det inte blir nå jobb i helgen så får väl se vad som händer!? Ska ut med kusinen iallafall. Så det ska bli nice. Resten av helgen har jag ingen aning om vad jag ska göra haha

Längtar efter sommaren!;)

Sex and the city!

Här sitter jag och kollar på gamla avsnitt från SATC! Det är ett program man kan se om och om igen! Det har varit en rolig kväll! Först var vi på bio och såg på Breaking Dawn! Den var riktigt bra! Synd att dom slutar så plötsligt vill ju se resten nu!!! Sen gick vi och tog en drink på Bishops Arms! Mysigt;)

Dagens outfit! Idag ska jag med Mami på bi...

foto0303_001 (MMS)

Dagens outfit! Idag ska jag med Mami på bio! Vi ska se breaking dawn sen ska vi till bishops och ta en drink;)


Inte bloggat på ett tag!

Jag såg nu att jag inte bloggat på ett tag! Men har haft ganska mycket att göra som att jobba 13h om dagen! Och försökt jobba med ett stort gäng raggare haha! På båten alltså kan ju säga att det måste varit den roligaste samt den äckligaste kyssningen jag varit med om!

Det roligaste var väl att man fick ganska många skamliga förslag från fulla ganska snygga reggare:P Som till exempel ''Jag tror jag är kär i dig'' sa en kille till mig när jag skulle plocka av glas från deras bord haha:P

Det äckligaste var nog när jag lyckligt skuttade iväg för att säga hejdå till mina kollegor som skulle arbeta till 6 på morgonen. (jag fick sluta 3). Så var det en lite för full raggare som var centimeter ifrån mig att spy på mig! Så den kvällen slutade inte så himla nice haha. Men vad kan man förvänta sig av en båt full av raggare (2500 st).

Jaja nog om jobb.


Vet ni vad? Jag hittde en Toblerone i min väska som snart tyvärr snart är slut haha;)

Så här lycklig blev jag;)

Hmm... Har jättesvårt att bestämma vart ja...

foto0299 (MMS)

Hmm... Har jättesvårt att bestämma vart jag ska äta kanske Mc Donald's?


Är på väg hem från att ha käkat med en kom...

foto0298 (MMS)

Är på väg hem från att ha käkat med en kompis:p så här fint (på bilden) är det vid köping's småbåtshamn<3


Packar!

Jahapp då var det dags o packa igen! Denna gång bär det av till Cinderella för lite jobb;) Ska bli såå nice;) Blir så sjukt rastlös av att sitta hemma och uggla:P Så då blir det lätt att man staädar tills det inte finns något att städa längre;)

Ingen ovanlig syssla för mig!;)

We found love!



Jag måste vara världens lataste person som...

foto0297 (MMS)

Jag måste vara världens lataste person som inte ens orkar sträcka ut handen och ta hörlurarna o sätta i dom i datorn! Haha


Chill!

Idag har jag bara tagit det lungt och laddat inför torsdag och helgen! Ska ju jobba på Cinderella igen och det är Rock at sea så det lär bli mycket att göra! Funderar på att rensa lite i garderoben oxå! för jag köpt så sjukt mycket nya kläder att jag knappt får plats med dom! Så ut med det gamla och in med det nya! Sen ska jag packa lite oxå;)

Har den här bilden som visnings bild på FB nice va???!!!

Sommar blommor i November!


En liten höstbild! Tog en liknande bild på samma ställe i våras med alla vit sippor!





Ja det finna midsommar blommor nu! Ganska kul;)


Kolla vad jag hitta inne i Tax Freen! Köpt...

foto0292 (MMS)

Kolla vad jag hitta inne i Tax Freen! Köpte dom på en gång;) och lite till! Xx


RSS 2.0