Tack för alla julklappar!!


Våran fina julgran!!!


mkt att göra!!!

Ja det har varit mkt att göra nu!! Ja det har varit julafton då jag fick den stora chansen att vara med min familj och det kan jag säga att det inte e många som får här!!! Så det var mysigt. Fick lite klappa oxå pengar, en jättemysig och fin tröja!!!!tack mami o papi!!! sen fick jag godis!!!mmmm.....älskar det!!!!!!!!! sitter och äter av det nu!! imorrn så åker min familj hem:'( kommer sakna dom jättemkt!!!! för nu kommer det dröja säkert ända tills jag hälsar på dom. Och idag var det jätte mkt att göra på jobbet men nu kan jag att jag har provat sushi!! gick förbi han som stod och gjorde det i köket (som e as snygg btw) och han fråga om jag ville prova och jag sa först nej men sen så var jag bara tvungen att veta hur det smaka!!! och det var gott!!! Jag menar för nåt man inte äter så ofta så...aja imorrn så ska jag även tvätta, handla och KANSKE träna!!! vi får se om jag orkar!!

Men nu ska jag lägga mig puss o godnatt!!!!


Röda naglar!!!

Japp ikväll blir det röda naglar min roomie ville ha nåt att göra så....


Familjen kom idag!!!

Japp Tha family kom idag!!Jag blev svinglad!!!! Så jag kommer vara där hela dagen på onsdag!!! Senare idag blir det party på HC!!!Svinkul!!!!! och imorrn blir det jobb för hela slanten!!!! 15:00 till typ 00:00!!


Mår prima!!!!

Japp idag mår jag prima!!! Ska jobba snart och det ska bli kul då har man nåt att göra!! Var o handla mat för 500 spänn igår det e fan rekord!!! Sen var vi ute och parta igår det var jätteroligt!! vi körde lite bowling fick 2 stirke;)



Jobbat mkt!!!

Sorry för dålig uppdatering!!! Men jag har jobbat jätte mkt dom senaste dagarna!! Och sen efter jobbet har jag varit trött så gått och lagt mig!!! Men jobbet har varit jättekul!!! Visst det har varit mkt att göra men det folk man jobbar med gör allt bättre!!!! Sen ja mormor jag har ätit jättegod mat på jobbet!!!


Hej min blogg!!

Idag var det första dagen på jobbet det var väl ok mkt att diska och plocka upp!!! Sen när jag kom hem var jag såå trött. Så jag var tvungen att sova!!! Aja sen höll mina roomies på att festa så man gick upp var lite social!!!


Förkyld!!!

Japp idag har jag bara chillat för imorse fick jag reda på att vi inte skulle jobba förrens imorrn. Då blev det bara att gå hem och laga mat!!!!;) Sen har jag fixat lite med mina kläder det e såå mkt... Det e faktigkt lite varmt ute så det e ju bra och mkt snö!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Mycket snö

Ja idag snöar det mkt och vi har varit och sånt. Sen såg vi att dom höll på att sätta upp skylten för experium!! Skit kul. Sen fick jag jobb på måndag kl10 då ska vi typ städa och plocka upp allt. roligt värre!!!;)Sen blir det idol ikväll!!


Experium idag!!!

Ja det har varit mkt att  lyssna till idag på info sakerna... och sen är man ju sååå trött oxå. Men god mat var det iallafall så det e ju bra snart så ska vi iväg till experium igen för att typ äta mat och så. Och så här mkt snö e det och sen e det kallt!!!!!!!♥


Just nu!!!

Sitter i stugan chillar ska snart typ gå och lägga mig e lite trött efter resan men allt gick bra för dom som vill veta. imorrn blir det att gå upp tidigt och gå till experium.


Snart i Mora!!!

Ja då e jag snart i Mora. Där jag ska käka och fördriva tiden med nåt. Cool konduktör här på tåget:) haha Det roligt när dom e roliga;)haha aja nu e jag snart framme så ska typ packa ner allt nu...hörs sen!!!!!;) 

RSS 2.0