Glad midsommar!

Sista dagen innan det bara blir mörkare. Jag har precis ätit lite god mat så nu är jag mätt och väntar på att kvällen ska komma. Tidigare idag har jag varit in till stan två gånger för att handla lite grejs. Sen blev det sol och bad i poolen. Så sjukt sweet. Och så hoppas på att mina halsmandlar ska bli bättre! Dom värker som satan.
Puss hej!

Bildbomb!

Hejsan!
Här kommer en bildbomb från Cypern 2012!

Köpa löshår eller inte?!

Hej!
Sitter här och funderar på att fixa löshår eller inte?! Vill ju liksom ha längre hår nu! Det kostar ju 890 kr så vi får se! Ska höra med min bästa rådgivare mamma. Hon brukar ju veta.

Sommar!

Nu är jag hemma från shopping och har nyss tagit ett svalkande dopp i poolen! Det är verkligen skönt att ha en pool. Som sagt så blir det inge Cypern för mig! Så jag har sagt till att jag kan jobba på Cinderella i helgen så vi kanske syns där!

Shopping på G!

Hej!
Har äntligen bestämt mig för att inte åka till Cypern nu! Det blir senare i sommar! Så jag är nu på väg till Västerås för lite shopping;)

Sol!

Det har varit superfint väder idag. Älskar när det är fint väder och man kan vara ute hela dagarna och bli brun o fin!

Testing!


Iphone!

Hej!

Har äntligen fört över alla mina iphone bilder till min dator så jag kan blogga lite!

Har inte gjort så mycket annat idag förutom att jag gick in till stan för att träffa min lillebror för lite käk på Mc Donald's!

Bloggen funkar inte!

Min blogg funkar bara när jag skriver på min datorn så sjukt tråkigt har massa inlägg i min Iphone men kör här nu! Idag har det inte hänt så mycket annat än att det blev fint väder så här på kvällen! Awesome! Tänkte ju faktigskt dra till Stockholm idag men trodde det skulle regna så stannad hemma vilket jag ångrar nu:(

?

Vet fan inte vad som är fel på min blogg brukar blogga med min Iphone men nu går det inte:/ så sjukt synd så får väl blogga här istället:) Men min dator är så sjukt seg!!!!

What's up?!

Ligger här och kollar på youtube. Samtidigt som jag funderar på livet. Vad mitt nästa steg ska va? Det är liksom lite svårt att bestämma sig vad man vill göra här i livet! Blir avundsjuk på dom som vet vad de vill här i livet och lilla jag fortfarande tänker på det?! Jag vill veta vad jag ska göra!;)


On the way!

På väg hem nu från V-ås. Fick med mig hem två linnen och ett par shorts! Kan visa sen;)


Shoppar!

Sitter just nu och äter på Ikea! Efter blir shopping för hela slanten!;)


Helt död!

Jag är helt död efter en powerwalk med Mami nyss! Tidigare idag var vi på Dollar Store och shoppade lite nya flip-flopp, schampoon och sånt. Ikväll blir det att bara ta det lugnt för jag är ju som sagt helt död! Haha;)


God morgon!

Ja morgon för min del iallafall;) Vad ska ni hitta på idag?! Jag ska bara ta det lugnt tror jag haha! Får väl se vad som händer.


Neon!

Bara älskar att jag äntligen köpt min hår mascara från Isadora för 99:-! Kommer användas flitigt i sommar!


Go Sweden!

Nu sitter jag i soffan och kollar på fotbolls EM! Go Sweden!
Försökte få en bra bild på min hund men dom gör ju som dom vill;)


What color?!

Möte idag gick bra! Efter det mötte jag upp min kusin och vi tog en liten shopping runda och jag köpte en hårmascara och en BH. Sen drog jag hem för att gå ut med hunden som skällde ut sopgubbarna! Haha! Sen blev det dags att börja laga mat. Tacopaj blev det och den blev verkligen jättegod! Nu håller jag på att måla mina naglar det fick bli orange färg på naglarna.


Random!

Det är verkligen skönt att ha dagar då man inte gör nått alls. Idag har varit en sån dag för mig. Har bara tagit det lugnt förutom när jag och mina bröder var inne i stan för att handla lite krubb och godsaker till filmen vi såg på nyss. Stig helmer's story hette den och var totalt värdelös! Nu ska jag försöka sova lite för ska upp tidigt imorrn för jag ska nämligen in till stan för att gå på ett möte och lite sånt. Sen ska jag hem och laga tacopaj. Ska bli så sjukt gott! Hoppas jag^^. Så godnatt mina darlings❤


Rain!

Fan vilken awesome kväll det blev igår! Blev att gå ut och dricka lite gott o ja jag kan ju inte säga att man dansa för det finns ju i ge ställe här i lilla tråkköping att dansa på så... Blev bara att snacka med folk och dricka! O idag mår man ju som man förtjänar hehe;)


Godmorgon! Tror ni jag sov till ett idag e...

img_8337 (MMS)

Godmorgon! Tror ni jag sov till ett idag eller?! Ne jag steg upp elva! Idag hoppas jag på att få komma till Västerås. För jag vill inhandla lite nya linnen och shorts!;)


Busy day!

Ojojoj! Vilken dag detta varit. Den började redan klockan sju imorse med att kliva upp och fixa sig o äta frukost! Sen iväg till lillebrors avslutning sen kusinens student! Grattis till henne;) Sen hem och ta det lugnt och grilla lite gott sen blev det ett dopp i den iskalla poolen med lillebror. Så som sagt det har varit en rolig o busy dag! Nu säger jag godnatt och tänker sova till ett imorrn!


Nattbloggar dårå!!

Det är inte alltid kul när man inte kan sova på nätterna!! Har inte kunnat sovit på flera nätter nu! :( men iallafall så har jag inte gjort så mycket idag! Var på stan med min lillebror och käka lite mat. Ja sen har jag fått lite sol på mig oxå;) ska väl försöka sova nu men kommer inte funka nån som har några bra tips?! Förutom att räkna saker! Det där med matematik är inte min grej!;)


RSS 2.0