Några timmar kvar!!

Imorse väktes jag av att grannen spelade musik. Jag så e det när man bor här man hör allt;) Nja kanske inte allt men mycket iallafall. Sen klev jag upp och kollade ut och ja det var varmt och soligt ganska roligt med tanke på attt det är julafton om några timmar:P Sen gick jag iväg för att handla lite gott:P Sen när jag satt på mobilen som hade dött:( Så kom ett sms från mami där det stog att dom fått paketet som jag skickade för några dagar sen:P Hihi Dom blev jätteglada:P Sen loggade jag in på fejjan och såg en söööt bild på min hund och jag som tänkte på henne tidigare på dagen när jag var på hem från handlingen så såg jag två hundar och dom var såå sööta. Det inte så ofta med ser hundar här nere.

Här är bilden!!! Den borde skickas in som finaste julbild i tidningen eller nåt??!!

 


Två nya toppar!!!

Här är topparna som jag köpte igår:) Jag bara älskar detaljerna;)♥


Igår!!!

Igår var ingen bra dag det började med att jag inte kunde sova på hela natten innan sen så skulle jag upp och gå till jobbet kl 7 sen fick jag den enda uppgiften på jobbet som jag hatar nämligen att vara kaffeperson. Sen bestämde jag mig för att dra till Napa för lite upppigande shopping men så tar jag fel buss och hamnar i paralimmni men det gick en buss till Napa när jag kom fram så jag kom till Napa och väl där så gick jag in på den butiken som har assnygga kläder:P köpte två snygga toppar;)Stort plus. Sen käkade jag på donken där. Sen när jag skulle hem så lyckades jag sätta mig på bussen tillbaka till Paralimmni. Så det var bara att sitta och vänta tills bussen till Protaras kom. Den kom sent så jag höll på att komma försent till jobbet vilket jag inte gjorde men ändå... Sen väl på jobbet så skulle jag vara själv på 2:an vilket e en ganska stor del. Men sen kom han som betämmer och såg att jag var där och då skulle jag inte vara där utan jag skulle vara vid ingången och pricka av folk som kom in. Väldigt slappt och nice. Sen skulle jag städa ett bord så jag gick in till köket och lämnade dom skitiga gerjorna. Sen på utvägen så skär jag fan upp halva fingertoppen på dörren så det börjar blöda asmycket!!! Så det var bara att hämta ett plåster och fortsätta jobba. Men fan vad ont det gjorde!!! Aja sen var det dags att äta lite mat efter vi slutat och jag skulle ha dricka från hon som står i baren och jag sa att hon fick hitta på vad hon ville och det blev en liten drink hihi så det var nice. Sen väl hemma så somnade jag som en stock. Det var asskönt att få ut!!!!

Så det blev en bra dag trots några nedgångar jag fick två snygga toppar med mig hem och det var fint och varmt väder;) + att jag fick dom enklaste sysslorna på jobbet;)

 

PS till mami mitt finger e helt ok nu!!! ;)♥


Work tomorrow!!

Jag ska äntligen få jobba lite såhär efter två veckor ledighet. Så nu måste jag snart gå och lägga mig och sova för jobbet börjar kl 7!!!

Sen tack till mormor & morfar och min morbror för pengarna som hoppade in på mitt konto idag:) Det var en fin julklapp;)

 


Julafton på fredag. Skulle inte tro det va??!!!

Jo det är tydligen julafton på fredag och här är det liksom 20 grader varmt och klarblå himel. Och när jag pratade med papi i telefon så skulle dom få 20 grader kallt. Så det e lite svårt för mig att fatta att det faktigskt juafton på Fredag!!! Jaja det ska iallafall bli en rolig julafton för jag ska jobba för första gången på två och en halv vecka!!!!

Grattis till Papi för han fyller år idag;) hoppas du får en bra dag!!!

Tagna idag från min balkong;)

 


Oväder!!!

Jag är såå glad över att jag inte är i Sverige just nu vad gäller väder!!!! Jag hade fryst ihjäl!!! Kolla bara på dom här bilderna som aftonbladet.se har!!! Det e ju sjukt vad mycket snö!!!

Jag tycker synd om han som cycklar!!!;)

 


11 dagar!!!

Hej bloggen!!!

Jag har varit ledig i 11 dagar nu och är såå less på det men det e ganska skönt oxå för sen till jul blir det fullt på hotellet och då e man utvilad och kan spinga arslet av sig;) Så jag är fett taggad inför att jobba sen kommer vi typ bo på det där hotellet för att vi kommer ha såå mycket att göra men som sagt det ska bli såå sjukt roligt!!!;) Nog pratat om jobbet;) Jag ska ju som sagt gå en bartenderkurs här nere och ja är sååå taggad för den det ska bli så kul!!! längtar verkligen!!! Att stå bakom en bar är liksom mitt kall här i livet!!! Det märktes när jag var bakom baren på China asså det var bara såå kul!!!^^ Sen har det väl inte hänt så mycket här nere. Förutom att det har varit ganska varmt idag när jag tog min dagliga promenad;) jag svettades som faan!!!

Saknar mitt blonda hår lite;)

 


Sol idag!!!

Idag vaknade jag av strålande solsken och att min roomie höll på att städa:) Så jag gick ut på en låång promenad längs havet. Det var riktigt mysigt:P Sen in och handla lite mat:P Sen hem och sen blev det mörkt ja det blir mörkt ganska fort nu men snart vänder det hoppas jag;) Så att det blir lite varmt igen. Så att man kan sola!!!

Xoxo Linda


Lucia på Cypern;)

Lucia morgnen hemma brukar vara det mysigaste på hela julen. För mami gör varm choklad och så äter vi pepparkakor och lussebullar till frukost men imorse så blev det inte så mysigt eftersom jag inte är hemma utan är här på Cypern. Lite tråkigt e det ju. Men så e det. Igår fick jag även reda på att jag inte kommer jobba på en till vecka så det bir bara att chilla för sen blir det fullt på hotellet där jag jobbar så man lär ju jobba arslet av sig men det e bara roligt!!!!;)<3

 

XoXo Linda


Sun down!!


Nytt linne!!!


Mitt nya linne;)

Napa blev det idag!!!

Jag vaknade idag och bstämde mig för att det är tråkigt att sitta hemma hela dagen så jag tog bussen till napa för att äta på burger king men när jag kom dit så var det stängt så jag gick vidare för att äta på donken istället och hur gott var inte det!!! svin gott ju;) Sen jag jag ner till hamnen för att gå förbi o kolla på det hotell mami ska bo på och det var verkligen fint låg mitt i centrum så det blir ju nice:P Sen gick jag förbi en ascool butik med massor av snygga kläder och jag köpte ett linne som jag visar sen;) Sen eftersom jag hade en heldags biljett så åkte jag vidare till Paralimni där jag var in på tally och det fanns mycket snyggt men handlade inget. Sen åkte jag vidare till ett köpcentrum utanför limni. Sen hem till Protaras och imorrn funderar jag på att dra till Aya Napa igen:P bara för att ha nåt att göra:P kanske cape greco oxå;)

Nu blir det film och mys;)

XOXO Linduur

Hur kan man vara trött efter att ha sovit hela dagen??

Hej alla! Hemma i kalla sverige!!!

Haha nej jag skryter inte om att jag har det varmt o skönt här för det faktigskt inte så varmt längre. Som i natt t.ex. Så vaknade jag av att det regnade och åska. Och nu på dagen var det iskallt ju!!

Aja nog tjatat om vädret;) Idag har jag typ sovit till 3 efter att jag piggnat till lite så gick jag iväg o handlade lite och efter det blev det att gå o käka lite mat:) Sen har jag tvättat och krånglat lite med datorn.

Det e vad jag har gjort idag hoppas det blir finare väder imorrn så kanske man kan ta sig ner till stranden en sväng sola lite och kanske om jag orkar träna lite;)

 

XOXO Linduur


Plan för 2011

Jag har en liten plan på vad som ska hända 2011. Jag tänkte dra den nu;)

Jag jobbar just nu på ett hotell.

Ska jag gå en bartender kurs i Napa som är på två veckor i maj.

Sen ska jag hitta ett jobb som bartender antingen i Napa eller i Protaras.

Sen kommer mami o min bror hit i maj.

Sen ska jag jobba hela sommarn här till slutet av aug.

Då ska jag hem och fylla 21.

Sen söka jobb antingen i Norge eller i Sverige eller i swe på något kryssnigsfartyg.

Så det e min plan för 2011 lite roligt och se vad jag kan pricka av sen;)

 

XOXO Linduur

 


RSS 2.0