Hej! Det spelar fan ingen roll hur mycket ...

img_4175 (MMS)

Hej! Det spelar fan ingen roll hur mycket tid jag säger att jag lägger på packningen jag kommer ingenstans iallafall;) så nu väntar jag med det tills imorrn kväll! Imorrn ska jag som sagt åka runt o säga hejdå till alla;) sen ska jag till banken och fixa lite stuff! Sen ska jag gosa med min hund och familj så mycket jag kan!! Uhm appropå bilden så regnade lite så jag o min hund har bråkat med handduken;)


Lite kallt i pappas Cadillac ;)

img_5546 (MMS)

Lite kallt i pappas Cadillac ;)


Ok det är en vecka kvar till jag är på mit...

img_6551 (MMS)

Ok det är en vecka kvar till jag är på mitt favvoställe på hela jorden! Mitt andra hem liksom! Ska bli så awesome! Och om det inte blir det så får man göra det awesome! Jag snackar självklart om Cypern! Klockan sju på morgonen går planet ner! Så man har hela dagen på sig att försöka få sig en första bränna;) så nu återstår all packning (oh chocking)!!! Sen hälsa på alla för att säga hejdå o sånt sen på tisdag blir det bussen ner te götet;)


Jag på väg till Eskilstuna men familjen! V...

img_3817 (MMS)

Jag på väg till Eskilstuna men familjen! Vi ska shoppa lite!


Jag har äntligen fått min latte! Älskar ve...

Jag har äntligen fått min latte! Älskar verkligen o dricka det!!;)


Jag har fastnat för ett kort spel på min i...

img_4744 (MMS)

Jag har fastnat för ett kort spel på min iPhone! Gillar att spela det! Annars har jag inte gjort så mycket idag förutom att jag bokat resa ner te Göteborg! Imorrn hoppas jag att vi ska och shoppa! Sen har jag flyttat hem det var en dryyg resa hem! I lördags var jag ut och dansade lite! Det var awesome!


Happ! Då har man städat halva huset jag bo...

img_9278 (MMS)

Happ! Då har man städat halva huset jag bor i! O nu orkar jag verkligen inte röra mig ur soffan! Har även packat lite mer och den stora väskan står här klar för avfärd! Hängde hos en kompis igår så sjukt myys! Skulle gått på en fest men ingen ville gå o man vill ju inte gå ensam liksom så jag gick över till min kompis! Nu kollar jag på TV ikväll blir det att ta't lugnt!


Har bokat biljetter hem! Så jag åker hem o...

Har bokat biljetter hem! Så jag åker hem om exakt en vecka! Åhh jag längtar hem! Ska bli så nice o sätta sig på bussen hem! Hem till våren! Nu har våra påskgäster börjat anlända till hotellet! Så kul med nya människor!


RSS 2.0