Idag har jag inte kryssat av många saker p...

img_0047 (MMS)

Idag har jag inte kryssat av många saker på min lista eller jag har varit o handlat men tro mig det var nog jobbigt nog! Sen har jag bara degat framför tv:n! Nu sitter jag här och försöker få i mig lite mat! Sjukt drygt:) men det måste ner;)


Ok det har inte blivit mycket skid åkning ...

img_2216 (MMS)

Ok det har inte blivit mycket skid åkning för jag har varit sängliggande i 2 dagar nu med super hög feber o hela kroppen har värkt men jag vaknade nyss o va ganska pigg så hoppas jag mår ännu bättre imorrn då jag ska upp o jobba:)


Igår blev det som sagt att festa lite:) de...

img_8103 (MMS)

Igår blev det som sagt att festa lite:) det var verkligen kul^^ vi dansade let's dance som förfest sen bar det av till måndagsklubben på en resturang! Där dansade vi ännu mer hade det awesome! Sen efter 1 någongång gick vi sjungande hem! Fulla o trötta! Love it! Idag har jag jobbat några timmar sen har jag en jävla förkylning så får väl se om det blir någon skidåkning imorrn! Vill ju! Haha aja ska väl fortsätta kolla på roliga serier!;)


Ok nu blev det fest på G! Förar gör vi här...

img_8763 (MMS)

Ok nu blev det fest på G! Förar gör vi här i Nuckebo med let's dance! Awesome!


Igår blev det söndags mys med tre filmer o...

img_2928 (MMS)

Igår blev det söndags mys med tre filmer och. Snack med min roomie. Efter det blev det att sova vaknade klockan 10 imorse och insåg att jag var lite försenad till jobbet så det blev att klä på sig snabbt för att springa iväg till jobbet! Och nu ligger jag här och jag ska väl egentligen städa och duscha o sånt men jag orkar inte!! Fastnade i sängen om ni vet vad jag menar:)


Har nyss käkat lite mat och laddar nu för ...

img_5781 (MMS)

Har nyss käkat lite mat och laddar nu för lite söndags mys med någon film och lite snacks!!;) Det har varit superfint väder idag solen värmde verkligen!


Ok klockan är snart 4 och jag ska upp om 3...

img_2666 (MMS)

Ok klockan är snart 4 och jag ska upp om 3 timmar och har lååång väg till min sömn så vi får väl se hur detta slutar haha


Fy vad jag var trött imorse när klockan ri...

img_3973 (MMS)

Fy vad jag var trött imorse när klockan ringde:( sov till 10 minuter innan jag skulle upp hehe;) snart ska jag iväg till jobbet igen och rocka lite i baren imorrn åker alla hem sen är det en helg kvar plus påsk veckan! Sen drar jag hem för att åka på kryssning! Ska bli så sjukt awesome!;)


Har nyss slutat jobbet och har typ stått o...

Har nyss slutat jobbet och har typ stått och snackat med J hela kvällen han har varit här på hotellet tidigare så det var awesome och se han igen:) vi snackade om typ allt möjligt men nog mest om att han ska slå min chef i vem som kan göra flest lager av sprit i ett shots glas en 6:a såklart!! Får se imorrn vem som vinner^^ Ne nu ska jag hit the sheets! Sleep tight;) xoxo love ya!


Usch o fy vad jag har mått illa idag! Det ...

img_5683 (MMS)

Usch o fy vad jag har mått illa idag! Det är satan inte kul o bli så här hungover! Blev lite för många drinkar igår på afterskin och idag mår jag som jag förtjänar men kul var det iallafall tror jag till och med stog och dansade på en av bänkarna där! Men jag hopas jag inte gjorde det för det e ju bara pinsamt! Haha men eh vad fan man lever bara en gång! Det är verkligen ett av mina favvouttryck;) Ne nu ska jag väl snart o jobba hoppas hoppas det blir drag i baren idag!!! Annars jävlar!!


Det blir nog att gå på afterskin after all...

img_5499 (MMS)

Det blir nog att gå på afterskin after all;) blir nog att ha på sig det här! Älskar att mina ben ser smala ut på denna bild;)


Sitter här och funderar på om jag ska gå p...

img_7595 (MMS)

Sitter här och funderar på om jag ska gå på nattafterskin eller om jag ska chilla hemma??!!! Det var ett tag sen jag va ute! Men jag ska upp tidigt imorrn om jag går ut kommer jag vara död imorrn;)


Varför ska det vara mycket som lockar här ...

img_1575 (MMS)

Varför ska det vara mycket som lockar här i livet!!?? Som till exempel skulle jag vilja ta en roadtrip i USA men det största beslutet jag kommer och ta detta år är om jag ska ner till Cypern eller inte!!?? Det äter upp alla mina tankar!!


Älskar verkligen Rihanna's outfit i ett tv...

img_3542 (MMS)

Älskar verkligen Rihanna's outfit i ett tv framträdande!!! Hon har en keps oxå som inte syns!! Så sjukt snyggt!


Yeeees!!! Jag lyckades med att göra perfek...

img_7397 (MMS)

Yeeees!!! Jag lyckades med att göra perfekta pannkakor!! Fast ska väl erkänna att den första såg riktigt ful ut!!! Haha;)


Hej:) ska snart börja fixa mig inför jobbe...

img_0499 (MMS)

Hej:) ska snart börja fixa mig inför jobbet snart!!  Vill bara tipsa om en cool App för iPhone glow draw tror jag den heter! Bli ascoolt iallafall!;)


Så sjukt skönt att jobbet är igång igen! H...

img_3918 (MMS)

Så sjukt skönt att jobbet är igång igen! Hoppas som sagt det blir drag i baren ikväll men tror inte det blir det men man kan ju alltid hoppas;)


Tror jag hade besök av nåt djur inatt utan...

img_2203 (MMS)

Tror jag hade besök av nåt djur inatt utanför min dörr haha ganska kul^^


Det spelar fan ingen roll om bart jag än ä...

img_8319 (MMS)

Det spelar fan ingen roll om bart jag än är så är jag fan uttråkad ändå!!! Är jag hemma i lilla Köping så e jag det, är jag nere på det underbara Cypern så e jag det och är jag där jag är nu så ja jag är uttråkad!!! Finns det nåt roligt man kan hitta på då Ne för alla e typ inte hemma här!!;)


Yees!! Imorrn och hela helgen blir det job...

img_9806 (MMS)

Yees!! Imorrn och hela helgen blir det jobb för fulla muggar!! Längtar till imorrn kväll då ja får stå i baaren!! Hoppas det blir lite drag!! Så man får jobba lite:) och så att dom här två helgerna som kommer går fort!!;)


Dagens outfit!!!

img_3912 (MMS)

Dagens outfit!!!


Ligger här o funderar på om jag ska orka g...

img_5243 (MMS)

Ligger här o funderar på om jag ska orka gå mer till Ica! Är så sjukt sugen på mjölk!! Haha;)


Yeeees!!! Då blir det Cypern o Aya Fucking...

img_8082 (MMS)

Yeeees!!! Då blir det Cypern o Aya Fucking Napa den 27 april!!!!! Så sjukt nice!!! Längtar så jag dör!!!


Godmorgon på er!!! Jag sitter här och vänt...

Godmorgon på er!!! Jag sitter här och väntar på att mitt te ska bli klart det tar sån tid att koka upp!!! ;)


Nu säger jag puss o godnatt;)

img_8965 (MMS)

Nu säger jag puss o godnatt;)


Ok snart är allt bokat och klart för Aya f...

img_4843 (MMS)

Ok snart är allt bokat och klart för Aya fucking Napa!!! Men har ändå en klump i magen som säger att jag inte borde åka:( varför ska vissa saker (som känslor) vara så sjukt svårt!!!????


Idag har jag bara myst hemma med denna tid...

img_8535 (MMS)

Idag har jag bara myst hemma med denna tidningen och en bit chooklad;)


Dagens outfit!!! Fast jag hade mer kläder ...

img_6469 (MMS)

Dagens outfit!!! Fast jag hade mer kläder när jag gick ut i kylan! ;)


Tog nyss en promenad bort till affären i d...

img_0794 (MMS)

Tog nyss en promenad bort till affären i detta fina vinterväder!! Vad har ni gjort såhär på eftermiddagen???


Fjädrar och hjärtan!

img_4534 (MMS)

Fjädrar och hjärtan!


Myser hemma idag med mina mysiga tofflor j...

img_8051 (MMS)

Myser hemma idag med mina mysiga tofflor jag fick av Mami och Papi i julklapp! Har jobbat lite idag plus att vi hade vin provning! Fast jag kan ju säga att det var nog första och sista gången! Jag tycker inte om vin!! Haha;)


Asså jag lyckas fan med allt!! Kolla bara ...

img_2747 (MMS)

Asså jag lyckas fan med allt!! Kolla bara på denna bild! Skulle bara öppna popcorn påsen!! Och ha lite filmmys till Wallander så nu blev jag tvungen att dammsuga oxå!!


Hej!!!! Sitter här och funderar på vad jag...

img_3321 (MMS)

Hej!!!! Sitter här och funderar på vad jag ska göra i sommar? Om jag ska dra ner till Cypern och jobba eller om jag ska jobba på Cinderella??? Det låter ju roligare att jobba nere på ön!!! Men jag vet inte sånt här gör mig fucking crazy!!!!


RSS 2.0